Ultima oră

Bordel rural

Dan Chiriac
16 sep 2008 2227 vizualizări
Doi tineri din comuna Popesti sint cercetati de procurori dupa ce si-au pus casa la dispozitia unei adolescente de 16 ani care se ocupa cu prostitutia.

Fata, de loc din comuna Vidra, a venit la inceputul acestui an la Popesti si, contra unor sume cuprinse intre 10 si 30 lei, «rezolva» orice doritor din partile locului. Politistii spun ca fata isi improvizase bordelul in locuinta satenilor Gina Negrescu, 35 ani, si Constantin Vrabie, 28 ani, fapt pentru care cei doi vor raspunde penal sub acuzatia de proxenetism. Se pare ca cei doi primeau o parte din veniturile fetei. Adevarul a iesit la iveala dupa ce mai multi clienti ai fetei, posibil familisti, s-au ales cu diverse boli venerice si s-au vazut nevoiti sa faca plingeri in urma anchetelor epidemiologice. Tinara a scapat mai usor decit cei care i-au pus casa la dispozitie. Minora va plati o amenda administrativa de 500 de lei, in vreme ce tinerii acuzati de proxenetism risca pina la 7 ani de inchisoare. Fata din Vidra s-a prostituat in «casa de toleranta» de la Popesti timp de doua luni dupa care a parasit localitatea de teama fostilor clienti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.