Ultima oră

Focsaneni de vorba cu presedintele Americii

Dan Chiriac
1 aug 2008 732 vizualizări
Putini dintre focsaneni, daca nu putini dintre romani, se pot lauda ca au dat mina si s-au "tras" in poza cu presedintele Statelor Unite ale Americii, George Bush, despre care se spune ca este cel mai puternic om de pe planeta.

Aflat intr-o vizita de lucru in Cleveland, Ohio, presedintele Statelor Unite a stat de vorba cu doi copii romani, Alexandru si Robert, ai caror parinti sint focsanenii Alexandru si Florentina Stan. Familia este stabilita in SUA din 1994, iar cei doi copii gemeni sint cetateni americani. Privilegiul de a sta alaturi de cel mai puternic om din lume nu i-a impiedicat pe mezinii familiei Stan sa-l "ia la intrebari" pe George Bush si sa-i explice cit de mult si-au dorit sa vorbeasca cu acesta. Astfel, Bush a aflat povestea familiei Stan din Focsani direct de la membrii acesteia, dar si-a amintit si de vizitele sale in Romania, care, se pare, l-au impresionat. Presedintele si-a amintit de curcubeul care a aparut pe cer in timpul discursului tinut in fata multimii, la Bucuresti. Dupa discutia amicala Bush - Stan, membrii familiei de focsaneni s-au pozat cu presedintele Americii. Dupa intilnirea instantanee, televiziunile americane au "navalit" cu camerele peste focsaneni, pentru a lua primele impresii de dupa discutie. Mai mult, familia Stan a primit si o propunere din partea unei televiziuni americane, pentru a fi protagonista unui serial despre imigrantii romani din America. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.