Ultima oră

Omor cu cirja la Poiana Cristei

Dan Chiriac
25 iul 2008 1357 vizualizări
Un batrin cu handicap este suspectat ca si-a omorit consoarta cu cirja u barbatul a fost retinut ieri, insa neaga orice implicare

O femeie din comuna Poiana Cristei a fost gasita moarta in casa, iar sotul sau este principalul suspect. Politistii au fost sesizati de Nicusor Epure, 23 ani, despre faptul ca a gasit-o moarta in casa pe mama sa, Maricica Epure, 53 ani, si ca aceasta are pe fata urme de violenta. La fata locului s-a deplasat echipa operativa condusa de procurorul criminalist. "Rezultatele medico-legale vor stabili conditiile in care a murit femeia. Din declaratiile fiului, aceasta avea echimoze la nivelul fetei si parea ca a fost lovita", a precizat comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. Ieri dupa-amiaza, concuziile medico-legale nu au mai lasat loc la interpretari. "In prima faza am crezut ca sint lovituri cauzatoare de moarte, dar medicul legist a stabilit ca femeia are gitul strangulat, cel mai probabil in urma unor lovituri cu un bat. Principalul suspect, sotul victimei, a fost retinut pe 24 de ore, pe baza de ordonanta, iar miine vom cere arestarea sa pentru savirsirea infractiunii de omor. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool, a neintelegerilor si a saraciei", a spus procurorul Gheorghe Mihaila. Satenii spun ca membrii familiei Epure nu au creat probleme pina acum, desi mai aveau scandaluri in casa. "S-au apucat de bautura de vreo doi ani. Nu faceau scandal in sat, dar acolo la ei se certau tot timpul. Sotul femeii, Toma Epure, e bolnav, avind un handicap la picior, unde are proteza, dupa ce in urma cu doi a avut arterita. Handicapul l-a afectat putin si psihic si e posibil sa-sI fi lovit femeia cu cirja", spune primarul Vlad Petrus. Familia Epure locuieste in satul Dumbrava si are trei copii. Unul a absolvit Scoala de ofiteri la aviatie, dar a plecat in Italia, fiica este plecata la rindul sau in Italia, iar fiul cel mic, Nicusor, a ramas acasa linga parinti. El a anuntat politia despre moartea mamei sale. Principalul suspect in acest caz nu recunoaste sub nici o forma fapta comisa. "Nu am dat eu in ea, nu stiu de ce a murit. A trecut pragul, a inceput sa vomite si apoi a cazut cu fata in jos. Eu l-am chemat pe fiul meu si l-am trimis sa anunte Politia. Nu stiu cine a lovit-o!", a incercat Toma Epure sa-i convinga pe anchetatori.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 6 ore, 37 minute, 5 secunde
niste salbateci,asa sint cei care fac asemenea fapte.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.