Ultima oră

Trei pentru postul lui Paraschiv

Dan Chiriac
19 iul 2008 885 vizualizări
fostul sef de la SIPI a avansat la Serviciul de Protectie si Paza

Odata cu plecarea comisarului sef Dumitru Paraschiv la Serviciul de Paza si Protectie, locul sau la sefia fostei unitati "doi si-un sfert" este dorit de mai multi ofiteri din cadrul IJP Vrancea. Postul a fost scos la concurs in urma cu citeva saptamini, iar pina in acest moment s-au inscris trei ofiteri. Comisarul Cristinel Negrusa, de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, comisarul sef Vasile Tirala, seful Politiei Marasesti, si subcomisarul Sorin Vasile, fostul adjunct al lui Dorel Paraschiv, incearca sa ocupe postul ramas vacant. In poll-position par a fi Negrusa si Tirala, dar totul s-ar putea intoarce in favoarea celui de-al treilea candidat, Sorin Vasile. Acesta are avantajul ca a lucrat in aceasta structura mai multi ani si a fost mina dreapta a fostului sef. Mai mult, tatal lui Sorin Vasile este membru al PNL si ar putea pune o vorba buna pentru fiul sau. Romania Libera a scris recent ca Dumitru Paraschiv a avansat intr-o functie regionala la Serviciul de Protectie si Paza. De numele comisarului Dumitru Paraschiv este legat scandalul privitor la conducerea autoturismului de serviciu in stare de ebrietate si savirsirea unui accident rutier in toamna lui 2005. Dumitru Paraschiv a declarat atunci ca se intorcea de la o «intilnire informativa». Ulterior acestei intimplari, Paraschiv a fost inlaturat de la conducerea Serviciul de Informatii si Protectie Interna (SIPI) din cadrul IPJ Vrancea, dupa ce de la Ministerul Internelor si Reformei Administrative i s-au imputat nereguli in activitate. Cu toate acestea, dupa ce a fost scos basma curata de sefii de la Bucuresti, a condus serviciul ca sef interimar. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.