Ultima oră

Stop accidentelor pe E 85!

Dan Chiriac
9 iun 2008 503 vizualizări
Politistii rutieri vor demara in aceasta dimineata o noua campanie de prevenire a accidentelor rutiere, care se produc pe soseaua E 85, care s-a aglomerat extrem de mult in ultimii ani.

Actiunile vor cuprinde, timp de doua luni, prevenirea incidentelor rutiere care se produc pe fondul neacordarii de prioritate, a traversarilor neregulamentare, a vitezei sau a consumului de alcool la volan. Campania se desfasoara ca urmare a accidentelor care s-au inmultit in ultima vreme, in urma unei decizii a Inspectoratului General al Politiei Romane care a realizat o analiza privind locatiile in care s-au produs cele mai grave incidente rutiere. Subcomisarul Dan Fatu, seful Politiei Rutiere, spune ca s-a demonstrat ca cele mai multe accidente grave s-au produs pe DN1, DN2 si DN7. Duminica, pe soselele din judet s-au produs doua accidente, unul dintre ele chiar pe soseaua E 85. Politisti spun ca, duminica dupa-amiaza, Constantin Rusu, 25 ani, din Piatra Neamt, in timp ce conducea o autoutilitara Renault, l-a accidentat grav pe Vasile Duta, 57 ani, din comuna Garoafa, care a traversat drumul prin loc nepermis si fara sa se asigure. Batinul se afla internat in spital. La Mera, Cornel Comanescu, 30 ani, care se afla sub influenta alcoolului si se deplasa cu o caruta, a patruns pe sensul opus de mers, a acrosat-o si accidentat-o grav pe Vasilica Gheorghita, 56 ani, din comuna Reghiu, care se afla in afara drumului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.