Ultima oră

Activitatea Politiei, controlata de IGPR

Dan Chiriac
16 apr 2008 860 vizualizări
Mai multi ofiteri din cadrul IGPR efectueaza in aceste zile un control la Politia vrinceana. Ofiterii verifica activitatea inspectorului sef din ultima perioada, pe fondul zvonurilor ca i se pregateste debarcarea.

"Am avut controlul de audit la inceputul anului, intre lunile februarie si aprilie. Acesta se efectueaza o data la trei ani de catre o echipa de specialisti. Ofiterii au constatat unele probleme, de ordin tehnic mai ales, si au intocmit un calendar de implementare a recomandarilor facute. Acum, echipa de la IGPR a venit sa verifice cum se aplica acele recomandari", a precizat comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. Controlul ar putea avea legatura cu zvonurile conform carora inspectorul sef Viorel Serbanoiu urmeaza sa fie schimbat din functie, in locul sau urmind a fi instalat comisarul sef Sandel Doaga. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 4 ore, 18 minute, 29 secunde
Ca vor sa-l schimbe pe Serbanoiu nu-i nici o nenorocire.Important este ca vor sa puna in locul sau tot o "catana" batrana,harsiita in vechile "activitati specifice" ale militiei.Cei tineri,cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.