Ultima oră

Patronii de la Mocca's vor sa-si faca Aqualand in Focsani

Iulia Crețu
20 mar 2008 3492 vizualizări
Cei doi frati care gestioneaza afacerea de la Restaurantul Mocca's din Focsani, Vasile si Lucian Mocanu, vor sa ii scoata pe focsaneni in aceasta vara la distractie de tip Aqua Magic.

>Baza de agrement s-ar putea construi pina in vara linga cartierul ANL de pe strada Brailei

Cei doi si-au anuntat intentia de a construi o baza de agrement cu piscine, sezlonguri si bar in apa linga cartierul ANL de pe strada Brailei. In acest sens, pe ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului Local Focsani de martea viitoare se va avea in discutie aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru Aqualand-ul fratilor Mocanu. Potrivit proiectului de hotarire, Vasile si Lucian Mocanu, prin firma SC Floravas SRL, vor construi mai multe piscine in cadrul unui parc intins pe o suprafata de 7.886 metru patrati, teren aflat deocamdata in extravilanul municipiului, la iesirea spre cartierul Mindresti. Pentru a se putea ridica Aqualand-ul focsanean, alesii municipali trebuie sa aprobe saptamina viitoare trecerea terenului respectiv in intravilanul Focsaniului. Potrivit desenului tehnic atasat proiectului de hotarire, suprafata de teren va fi impartita astfel: dotari comerciale si agrement - 6,27% in etapa I de constructie si 36,65% in etapa a II-a, spatii verzi - 51,11% si circulatie carosabila si pietonala - 5,97%. Fratii Mocanu spun ca au ales sa faca o astfel de baza de agrement tocmai pentru ca in Focsani, la aceasta data, nu exista prea multe optiuni de petrecere a timpului liber, in special in sezonul estival. "Daca se va vota proiectul vom incepe lucrarile cit se poate de repede. Am vorbit deja cu o firma din Bulgaria pentru constructie. Noi intentionam sa fie gata pina in luna iulie. Sint convins ca va arata superb! Se vor construi doua piscine pentru copii, una pentru adulti, inca una pentru cei care nu stiu sa inoate si vom face si un bar in apa. Afacerea am gindit-o si pentru bussiness, mai ales ca lipseste asa ceva in Focsani. Va fi o afacere profitabila", ne-a declarat Vasile Mocanu, unul din fratii care vor sa scoata bani frumosi dintr-un proiect asemanator cu Aqua Magic Mamaia. Afacerea se anunta profitabila din moment ce in Focsani strandul de la Baza Sportiva SUD, aflat in administrarea Consiliului Judetean Vrancea, sta de ani buni si se degradeaza, fara ca cineva sa investeasca acolo, in ciuda faptului ca seful administratiei judetene avansase chiar ideea construirii unui bazin olimpic. In sezonul cald cei mai multi aleg pentru o balaceala bazinul privat de linga Hotel Solar sau plaja Doaga, de la Siret. Baza de agrement a fratilor Mocanu este binevenita din perspectiva multor tineri care cheltuiesc bani frumosi pe drumuri la Buzau, la piscina de la intrarea in oras. De asemenea, pozitionarea Aqualand-ului in cartierul Brailei este iarasi una buna dat fiind ca in zona se vor deschide o serie de super-marketuri si mall-uri. Posibilitatile de distractie la Aqualand vor fi multiple, mai ales ca terenul detinut de Vasile si Lucian Mocanu se afla linga o proprietate unde se va amenaja un teren de fotbal privat. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.