Ultima oră

Violatorul din Adjud, arestat pentru 30 de zile

Dan Chiriac
22 feb 2008 953 vizualizări
Tinarul din Adjudu Vechi, acuzat de comiterea unui viol, a fost arestat ieri pentru 30 de zile. Nelu Onofrei, 20 ani, zis "Capalau", a intrat in casa unei femei de 71 de ani, careia i-a sustras suma de 2 milioane de lei vechi si pe care a agresat-o sexual. In afara de faptul ca este acuzat de viol

Onofrei va raspunde in fata legii si pentru alte infractiuni: furt calificat, violare de domiciliu si port fara drept a unei arme albe. Echipa operativa deplasata la fata locului a reusit sa-l identifice pe autor care, in trecut, a mai fost trimis in judecata si condamnat pentru agresiune sexuala impotriva unei batrine. In timpul interventiei politistilor, individul s-a urcat pe casa dezbracat de la briu in sus, apoi intr-un copac si in cele din urma pe un stilp de inalta tensiune. Tinarul a coborit abia dupa ce la fata locului a venit seful politiei Adjud, comisarul Ionel Bitca. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.