Ultima oră

Doua accidente si trei victime la sfirsit de saptamina

Dan Chiriac
29 ian 2008 760 vizualizări
Pe soselele din Vrancea, la sfirsitul saptaminii trecute s-au produs doua accidente care s-au soldat cu un ranit grav si doi accidentati usor.

Autorii accidentelor se aflau sub influenta bauturilor alcoolice u 32 de soferi au ramas fara permis

Politistii spun ca duminica seara, linga Biliesti, Ion Andronache, de 20 ani, din comuna Tifesti, in timp ce conducea un Mercedes Smart, din cauza neatentiei in conducere a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in sant, pe sensul de mers. In urma accidentului a rezultat ranirea grava a tinarului. Acesta nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule si, in momentul comiterii accidentului, se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In noaptea de duminica spre luni, pe raza satului Anghelesti, Cristinel Musat, de 34 ani, din Adjud, in timp ce conducea un autoturism VW, aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice, din cauza neatentiei a pierdut controlul masinii. Acesta a acrosat un alt autoturism, marca Dacia 1410, parcat, dupa care s-a lovit frontal de un copac lovind si doi pietoni, Mihai Necula, de 17 ani si Ion Manolache, de 24 ani, ambii din Ruginesti, pe care i-a accidentat usor. La sfirsitul saptaminii trecute, politistii rutieri au aplicat 1.032 sanctiuni, in valoare totala de 62.530 lei. Au fost retinute 32 de permise de conducere si 16 certificate de inmatriculare. "In perioada week-end-ului au fost organizate trei actiuni pe linie de centura, alcool, carutasi si biciclisti, in urma carora au fost aplicate sute de sanctiuni, dar au fost retinute si 16 permise de conducere si au fost constatate trei infractiuni. In aceasta saptamina vom actiona pentru a-i depista pe cei care circula fara RCA, dar si pe pietonii indisciplinati", a spus inspectorul principal Marius Milea, de la SPR Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.