Ultima oră

A plonjat cu tirul in Trotus

Dan Chiriac
24 ian 2008 2303 vizualizări
Incercind sa evite un evite un ciine, soferul unui TIR a facut un salt peste pod, direct in apa u autotrenul era incarcat cu mobila si obiecte de protelan

Soferul unui TIR a ajuns la spital dupa ce a plonjat in apele riului Trotus. Tinarul de 26 ani, din judetul Constanta, a fost protagonistul spectaculosului accident miercuri dimineata, in timp ce efectua un transport de marfa. "Plonjonul" a avut loc din cauza unui ciine, care a incercat sa traverseze drumul national. "Ieri noapte, pe DN2, in afara localitatii Adjud, Elvis Bostanaru, 26 ani, din localitatea constanteana Mihail Kogalniceanu, in timp ce conducea un TIR marca Scania cu remorca, la intrarea pe podul Trotus, incercind sa evite un ciine, a pierdut controlul asupra volanului si a plonjat in apa riului", a spus comisarul Mariana Apostol, de la IJP Vrancea. « Soferul spune ca i-a aparut brusc un ciine din partea dreapta si, incercind sa evite impactul, a tras dreapta de volan. A fost transportat la Spitalul Adjud, unde a fost diagnosticat cu escoriatii la nivelul membrelor inferioare si superioare", a precizat comandantul Politiei Adjud, comisarul Ionel Bitca. Imediat, la fata locului a sosit un echipaj de descarcerare, dar si ambulanta. Soferul a fost preluat de medici si transportat la spital. Norocul soferului a fost faptul ca apa Trotusului in acea zona nu este prea adinca, nedepasind 50 de centimetri. De altfel, soferul a iesit singur din cabina si a fost cel care a chemat ambulanta. Odata ce afara s-a luminat au inceput operatiunile pentru scoaterea TIR-ului din apele Trotusului. La fata locului a fost adusa o macara, dar operatiunile de scoatere au decurs cu greutate, iar manevrele facute au ingreunat traficul din zona Adjudului. Tirul era incarcat cu obiecte de portelan si mobila, care au avut de suferit in urma accidentului.



Inca doua accidente



Alte doua accidente rutiere s-au produs in Vrancea, in ultimele doua zile. La Gugesti, Marius Teodor, 34 ani, din localitate, in timp ce conducea o masina Seat, din cauza neatentiei in conducere a acrosat pe Constanta Constantin, 54 ani, din Gugesti, care se deplasa in aceiasi directie de mers. In urma impactului, femeia a fost ranita usor. La Valea Sarii, Ionel Enache, 28 ani, in timp ce conducea un autoturism marca Aro, din cauza neatentiei in conducere a pierdut controlul volanului intr-o curba la dreapta si s-a rasturnat in sant. In urma acidentului a rezultat ranirea usoara a Iordanei Bercaru, 35 ani, din comuna Vidra, pasagera in autoutilitara. (Ana Maria CANTIA, Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.