Ultima oră

Bobi Gosman a fost condus pe ultimul drum

Cristina Palade
24 dec 2007 2412 vizualizări
Fostul director de la sucursala Somaco SA Doaga a fost inmormintat ieri la Adjud u "Era omul despre care nimeni nu poate spune ca s-a suparat vreodata , a spus Paul Spirescu, unul dintre numerosii prieteni care l-au insotit pe ultimul drum

Gheorghe Gosman, Bobi, asa cum ii spuneau prietenii, directorul sucursalei firmei de materiale de constructii Somaco Doaga, a fost inmormintat ieri, in cimitirul din municipiul Adjud. Acesta a fost condus ieri pe ultimul drum de peste 200 de prieteni si apropiati. Toti cei prezenti au vorbit de soarta nedreapta care s-a abatut asupra unei familii de buni crestini, in prag de Craciun. La funeralii au participat, pe linga rude si prieteni, primarul Adjudului, Constantin Armencea, primarul Cosmestiului, Cristian Marius Minca, reprezentanti ai Primariei Marasesti, ai companiei mama de la Bucuresti, dar si directori de sucursale din tara, cunoscuti, colegii de clasa ai lui Alexandru, fiul familiei Gosman, dar si simpli adjudeni. Ceremonialul a fost oficiat de un sobor de cinci preoti. In semn de respect, prietenii au purtat sicriul cu trupul neinsufletit pe umeri pina la biserica unde s-a oficiat slujba de inmormintare. Pe buzele tuturor se puteu citi pareri de rau si indignare. "E omul despre care nimeni nu poate spune ca s-a suparat vreodata, stia intodeauna sa lase de la el, avea si o vorba, «Lasa ca se rezolva toate, cumetre»", ne-a povestit Paul Spiresu, prieten si cumatru cu Bobi Gosman. Cuvinte de omagiere a celui ce a fost Bobi Gosman au fost rostite si de Florin Sobieski, contabilul sef al sucursalei Somaco SA Doaga, dar si de preotul Ion Munteanu, pentru a alina suferinta familiei acum, in prag de sarbatori. "Era un om plin de viata, glumet, voios, un sfatuitor pentru cei din jur, un prieten adevarat. Disparitia lui a intristat multa lume, sper ca cei care l-au cunoscut sa nu-l uite atit de reprede", ne-a spus cu durere in glas Gigi Caldare, un prieten al familiei Gosman. Reamintim ca Gheorghe Gosman si-a gasit sfirsitul vineri dimineata intr-un tragic accident de masina, in apropiere de Domnesti. "La Hula" este locul unde drumul E 85 si-a luat inca o data tributul. In timp ce conducea un autoturism Daewoo Espero, in jurul orelor 6.40, cel mai probabil din cauza neatentiei si a oboselii, directorul sucursalei Doaga a Somaco SA Bucuresti a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent cu un autoturism Volvo, condus de Florin Turcu, 37 ani, sofer la SC Vrancart SA Adjud, care se afla la volanul autoturismului apartinind societatii adjudene. Directorul de la Somaco se intorcea de la Bucuresti, unde avusese o intilnire de lucru cu colegii de breasla din tara. Se pare ca acesta a decis sa se intoarca acasa, in ciuda oboselii. "Il cunosc de cind a venit in Adjud, un om deosebit cu care te intelegeai din doua vorbe. Am colaborat foarte bine din punct de vedere profesional, despre el, numai de bine "¦ A parasit viata in aceeasi liniste si discretie in care a si trait", ne-a spus si primarul Adjudului, Constantin Armencea. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! (Ana-Maria CANTIA, Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.