Ultima oră

A furat o servieta dintr-o masina

Dan Chiriac
22 dec 2007 659 vizualizări
Joi, in zona Pietei Moldovei, lucratorii Biroului de Investigatii Criminale, din cadrul Politiei Focsani, au actionat pe linia prevenirii si combaterii furturilor din autoturisme.

Astfel, s-a alcatuit un dispozitiv de supraveghere a zonei, ocazie cu care, dupa aproximativ doua ore de pinda, a fost reperat un individ al carui comportament prezenta suspiciuni. La un moment dat, in jurul orei 15.00, barbatul s-a apropiat de o autoutilitara Dacia 1307, care se afla parcata la intersectia strazilor Tudor Vladimirescu cu Penes Curcanul, a deschis portiera dreapta din fata, de unde a sustras apoi o servieta de culoare maron. Dupa ce l-au lasat sa se indeparteze, politistii care-l supravegheau l-au oprit in vederea legitimarii si au stabilit ca barbatul se numeste Ion Coman, 57 ani, din comuna buzoiana Valea Rimnicului. Fiind intrebat despre servieta, acesta a declarat verbal ca a fost trimis de catre cumnatul sau pentru a o lua din autovehicul. Inainte de a fi condus la sediul Politiei Focsani, barbatului i s-a efectuat un control al bagajelor si o perchezitie corporala sumara, ocazie cu care politistii au gasit intr-unul din buzunare un dispozitiv din plastic cu capete "Vidia", folosit pentru spargerea geamurilor securizate. Pagubitul este un cetatean din comuna Cimpineanca, iar prejudicul este de 300 lei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.