Ultima oră

Mos Craciun a venit de la Ziarul de Vrancea

Iulia Crețu
21 dec 2007 536 vizualizări
Trei cititori fideli ai "Ziarului de Vrancea" si-au primit cadourile de la Mos Craciun ceva mai devreme. Rasplatind fidelitatea acestora, cotidianul nostru le-a oferit trei premii pentru Sarbatorile de iarna.

Un cos cu bunatati de Craciun oferit de Comcereal SA Vrancea a ajuns la Elena Spiridon, de 62 de ani, din Focsani. Un televizor color oferit de Helios Com a revenit Ilenei Radulescu, de 53 de ani din Focsani, iar marele premiu, porcul Ghita, a ajuns la Elena Paraschiv, de 57 de ani, tot din Focsani. Cele trei fericite cistigatoare sint asteptate astazi la redactia "Ziarului de Vrancea" de pe b-dul Unirii nr. 17, cu cartea de identitate pentru a face dovada cistigarii premiilor. Cistigatorilor, dar si tuturor cititorilor nostri, le uram un Craciun si un An Nou cu fericire, belsug si liniste alaturi de cei dragi. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.