Ultima oră

Militarii vrinceni defileaza la Arcul de Triumf

Dan Chiriac
28 nov 2007 556 vizualizări
Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, militarii de la Brigada 282 Infanterie Mecanizata "Unirea Principatelor" Focsani si Brigada 8 Artilerie Mixta "Alexandru Ioan Cuza" Focsani vor lua parte la parada militara ce va avea loc la Arcul de Triumf din Bucuresti.

Militarii vrinceni au plecat inca de la inceputul acestei saptamini in Capitala si au efectuat mai multe repetitii in vederea paradei de pe 1 decembrie. Ultima a avut loc chiar ieri, cind militarii s-au pregatit in zona Arcului de Triumf, unde circulatia rutiera a fost blocata. Astfel, militarii din cele doua brigazi focsanene vor fi pentru al doilea an consecutiv la parada din Capitala. Din cadrul Brigazii 282 vor participa, pe linga militari si personal auxiliar, si citeva masini de lupta. De asemenea, 20 de militari de la Brigada 8 Artilerie Mixta vor defila cu sapte instalatii LAROM. Pe linga manifestarile de la Bucuresti, Garnizoana Focsani va organiza activitati si in judet. Ceremonialul militar va avea loc de la orele 11.00, la Mausoleul Sud, si va cuprinde alocutiuni din partea sefului Garnizoanei, gen. Radu Tomescu, dar si a oficialitatilor locale si judetene. Vor fi depuse coroane de flori din partea institutiilor din Vrancea, dupa care va urma defilarea Garzii de Onoare formata din Militarii Brigazii 8 Artilerie Mixta si a unei subunitati de jandarmi. In final, muzica militara a Ganizoanei Focsani va sustine un concert de fanfara. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.