Ultima oră

Vinatoare de cersetori si prostituate

Dan Chiriac
8 nov 2007 1040 vizualizări
toate subunitatile de politie din mediul urban au facut razii la sfirsit de saptamina

La sfirsitul saptaminii trecute, efectivele de siguranta publica, proximitate si criminalitate judiciara din cadrul politiilor municipale si orasenesti din Vrancea au actionat in vederea depistarii "elementelor parazitare, a cersetorilor, a prostituatelor, a persoanelor care presteaza activitati comerciale ilicite, precum si a celor care vagabondeaza si au un comportament necivilizat fata de cetateni". Cu aceasta ocazie au fost legitimate 191 de persoane, fiind descoperiti 32 de cersetori, 21 de persoane care practicau acte de comert stradal ilicit, dar si patru tinere care isi vindeau trupul pentru placeri erotice. Politistii au aplicat 93 de sanctiuni contraventioanle in valoare de 13.450 lei si au intocmit patru dosare penale pentru furt, ultraj contra bunurilor moravuri si port ilegal de arme albe. Cu ocazia activitatilor desfasurate a fost depistat Marian Burlacu, 17 ani, din comuna Urechesti, care se sustragea urmaririi penale pentru savirsirea infractiunii de tilharie, fapta comisa pe data de 17 octombrie, pe raza localitatii de domiciliu. Instanta a dispus arestarea sa preventiva pe o perioada de 19 zile. Politistii focsaneni au actionat la rindul lor pentru prevenirea si combaterea faptelor care tulbura ordinea si linistea publica. Au fost constatate 6 infractiuni de natura judiciara si aplicate 59 sanctiuni contraventionale in valoare de 6.300 lei. Astfel, pe 1 noiembrie a fost prins in flagrant Mihnea Oncioiu, 38 ani, din Rastoaca, in timp ce sustragea bunuri dintr-un autoturism parcat in Focsani. Din cercetarile efectuate de politisti a rezultat ca barbatul mai este suspectat de comiterea a doua furturi. Este de asteptat ca macar acum instanta de judecata sa decida arestarea sa pentru a evita alte spargeri in municipiu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.