Ultima oră

Seful OJCA, propus spre avansare

Doina Ganea
26 oct 2007 607 vizualizări
Directorul Oficiului Judetean pentru Consultanta Agricola Vrancea, Ioan Rosu a refuzat zilele acestea citeva functii importante in Ministerul Agriculturi si Dezvoltarii Rurale.

Surse din minister au dat ca sigur faptul ca directorului Ioan Rosu i s-a propus functia de director general al Directiei Generale Agricole si Dezvoltarii Rurale sau functia de ministru secretar de stat in cadrul MADR, in locul actualului ministru Dacian Ciolos. Seful OJCA, nu a infirmat zvonurile, dar a spus ca personal nu este interesat de nici o functie in detrimentul carierei. "Stiu ca sint citeva posturi libere in cadrul MADR, dar pe mine nu ma intereseaza aceste functii efemere. Prioritatile mele snt legate de cariera. Eu vreau sa imi urmaresc proiectele de consultanta agricola si ca specialist sint interesat de infiintarea camerelor agricole. Vrancea va scrie o pagina din istoria agriculturii daca vom reusi infiintarea primei camere agricole din tara in judetul nostru", a precizat Ioan Rosu. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.