Ultima oră

Copil bagat in spital de propriul tata

Dan Chiriac
11 oct 2007 579 vizualizări
Bebelusul a fost lovit cu batul in cap si a ajuns in stare grava la un spital din Bucuresti u un alt copil din Tanasoaia a murit din cauza unei pneumonii netratate

Un copil de cinci luni din comuna Cimpuri, satul Rotilesti, se afla internat in stare grava la Spitalul Clinic de Urgenta "Dr. Bagdasar Arseni" din Bucuresti dupa ce a fost lovit cu un bat chiar de catre propriul parinte. Sidonia Alexe a cazut victima unui conflict intre parintii sai. Silviu Alexe, 24 ani, a consumat marti o cantitate insemnata de alcool in locuinta in care sta cu gazda impreuna cu concubina si copiii. Satula de betiile concubinului, Daniela Iordache, 26 ani, a vrut sa-si ia cei doi copii si sa plece la mama sa, in comuna Racoasa. Cu un copil in brate si unul de mina, femeia a incercat sa paraseasca locuinta, moment in care intre cei doi concubini a izbucnit scandalul. Silviu Alexe, spun oamenii legii, a pus mina pe un bat si a incercat sa o loveasca pe femeie, dar a nimerit-o pe fetita de cinci luni. Aceasta a suferit rani in zona capului si dupa ce a fost internata la Spitalul Judetean a fost trimisa de urgenta la Bucuresti. Politistii vor continua cercetarile in acest caz, iar barbatul s-ar putea alege cu dosar penal pentru ceea ce i s-a intimplat copilului sau. Un alt copil din comuna Tanasoaia a avut parte de un sfirsit tragic tot din cauza parintilor. Marti, Andrei Cristian Hurjui, in virsta de doi ani si jumatate, a fost lasat singur in curte de parintii sai. Dupa citeva minute, acesta a fost gasit decedat linga caruta aflata in apropiere. Parintii, dar si politistii, au banuit initial ca micutul s-a urcat in atelaj, de unde a cazut si a decedat in urma loviturii. Medicul legist a stabilit insa ca moartea micutului nu este violenta, ci a survenit ca urmare a unui stop cardio-respirator cauzat de o pneumonie netratata. Tragedia familiei Hurjui este cu atit mai mare cu cit cei doi parinti incercau de aproape opt ani sa aduca pe lume un copil. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.