Ultima oră

Soferii nu mai sint amendati in strada

Cristina Palade
9 aug 2007 944 vizualizări
Politistii au monitorizat ieri traficul pe principalele artere din oras, concentrindu-se in special pe purtarea centurii de siguranta, viteza, neacordarea de prioritate pietonilor si vorbitul la telefonul mobil in timpul mersului fara sistemul hands free.

Pentru a nu crea blocaje in trafic, Politia Rutiera trimite amenzile prin posta

La aceasta operatiune au participat sase echipaje, care au monitorizat traficul cu aparatele radar pe ambele sensuri ale bulevardului Bucuresti. "Actiunea a vizat sanctionarea celor care nu poarta centura de siguranta si care-si pun viata in pericol, putind fi vatamati in cadrul accidentelor rutiere, dar si pe nerespectarea regimului de viteza, folosirea telefonului mobil si neacordarea de prioritate pietonilor. Prin aceste actiuni incercam sa aplicam legea fata de mai multi participanti la trafic", ne-a declarat subcomisarul Daniel Fatu, seful Politiei Rutiere. In urma raziei de ieri au fost date 77 de sanctiuni. Pentru a mentine fluenta in trafic, celor opriti nu li s-a intocmit proces verbal la fata locului, ci li s-a inminat un fluturas pe care li s-a specificat contraventia pentru care au fost opriti. Pe spatele aceluiasi fluturas, cei certati cu legea rutiera au putut citi citeva sfaturi pentru evitarea accidentelor. "Avind in vedere aglomeratia care s-a generalizat pe bulevardele si strazile din municipiu pe intreaga durata a zilei, pentru a nu accentua aceasta aglomeratie si pentru a nu determina blocaje in trafic, contravenientii au fost opriti in trafic, au fost legitimati, li s-a comunicat sanctiunea contraventionala si au primit un fluturas prin care li se comunica abaterea comisa si sanctiunile contraventionale. Acestea le vor fi transmise prin posta, urmind a plati amenda in 48 de ore de la primire", a adaugat subcomisarul Fatu. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.