Ultima oră

Tinerii consilieri se reunesc la Miercurea-Ciuc

Iulia Crețu
1 aug 2007 708 vizualizări
Consiliile Locale ale Tinerilor din tara se intilnesc in perioada 14-19 august la Miercurea-Ciuc, judetul Harghita, pentru editia a IX-a a Reuniunii Nationale PAL-TIN. Consilierii si primarii juniori vor avea discutii pe tema "Structuri participative de tineret".

Pentru aceasta plecare, tinerii focsaneni au primit de la Consiliul Local adult suma de 3.600 RON, bani care sa acopere transportul si participarea pentru 8 membri ai CLT Focsani. De asemenea, consilierii din Micul Parlament municipal au mai aprobat alocarea de la bugetul local a 600 RON pentru finantarea proiectului "Cineva se gindeste la tine", program initiat de noii reprezentanti ai liceenilor din oras pentru tinerii institutionalizati. CLT isi propune ca pina la finele lunii august sa initieze diferite actiuni de socializare care sa se finalizeze cu o excursie de o zi la Schitul Dalhauti. Banii vor fi folositi pentru organizarea acestei excursii pentru 25 de tineri proveniti din Centrul de zi Focsani, dar si pentru pregatirea a 25 de pachete cu dulciuri pentru ei. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.