Ultima oră

Vrincenii, asteptati la Saptamina verde

Doina Ganea
24 iul 2007 606 vizualizări
Pina la sfirsitul acestei luni fermierii vrinceni si producatorii se pot inscrie la expozitia de produse agro-alimentare care va avea loc la Berlin - Germania in cadrul manifestarii intitulate "Saptamina Verde".

Acesta este cel mai mare eveniment de gen, organizat in Europa. Oficiul Judetean pentru Consultanta Agricola a primit invitatia de a participa cu expozanti, avind obligatia de a intocmi si transmite lista acestora pina la 1 august 2007. "OJCA se va ocupa de selectia si inscrierea firmelor si producatorilor. Cei care sint interesati sa-si prezinte produsele si sa incheie contracte sint asteptati la sediul nostru. Statul roman va asigura amenajarea pavilionului Romaniei si a standurilor. Participantii trebuie sa-si plateasca masa, cazarea si transportul modulelor si delegatilor", ne-a declarat directorul OJCA Vrancea, Ioan Rosu. Potrivit aceleiasi declaratii, vor fi inscrisi producatori de vinuri, de lapte si produse lactate, bauturi spirtoase, fructe de padure, legume si fructe, produse de panificatie, sucuri, carne si produse din carne, produse floricole si apicole. OJCA a trimis invitatii de participare la evenimentul de la Berlin catre Avicola, Vincon Vrancea, AuroraCom Prod, Moripan Alex SRL, Agroind SA Focsani, Ilimar Flor SRL etc. Vor mai fi invitati sa participe si singurii producatorii de miere ecologica din Vrancea, Dumitru Barbu si Ionel Tatu. "Saptamina Verde" de la Berlin va fi organizata in perioada 18-27 ianuarie 2008, Romania trimitindu-si in fiecare an reprezentati la aceasta manifestare europeana incepind din 2003. (D. GANEA


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.