Ultima oră

Barbat omorit la Ruginesti

Dan Chiriac
13 iul 2007 1383 vizualizări
Un barbat din comuna Ruginesti a fost omorit ieri, dupa ce a fost batut pina la ultima suflare. Politistii au fost sesizati pe numarul de urgenta 112 despre decesul lui Gheorghe Flavu de 51 de ani.

Omul a fost omorit in bataie u un adjudean a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de un copac

Acesta a fost gasit de rude decedat in propria locuinta. La fata locului s-a deplasat seful Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Vrancea, comisarul sef Marian Cirjica, si prim-procurorul Parchetului de pe linga Judecatoria Adjud, Gheorghe Voinea, impreuna cu medicul legist care urma sa examineze cadavrul. Pe corpul barbatului au fost gasite urme de violenta, acesta fiind omorit cel mai probabil in bataie. "Ne-am deplasat la fata locului impreuna cu medicul legist care a constatat in urma primei examinari ca barbatul prezinta multiple lovituri in zona abdominala si costala. Cauza exacta a decesului o vom stabili in aceasta dimineata in urma expertizei medico-legale" ne-a declarat Ion Lefter, prim-procurorul Parchetului Vrancea. Aseara tirziu, echipa operativa deplasata la Ruginesti continua cercetarile pentru adunarea de probe in vederea stabilirii imprejurarilor in care barbatul a fost omorit. Prima ipoteza luata in calcul a fost ca acesta a fost omorit in urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de alcool. Anchetatorii nu exclud insa ca barbatul sa fi fost batut pina la ultima suflare si din alte motive. Tot aseara, procurorii vrinceni au intrat in alerta dupa ce un barbat din Adjud a ajuns cu multiple fracturi si traumatisme la spitalul judetean. Ipoteza unei fapte penale a fost infirmata chiar de victima, care le-a declarat medicilor ca a fost lovit de un copac care a cazut pe el. De asemenea, procurorii cerceteaza o agresiune comisa aseara in comuna Andreiasu. Un localnic a fost batut zdravan de un consatean si a fost adus la Spitalul Judetean. Starea de sanatate i-a determinat insa pe medicii vrinceni sa dispuna transferarea acestuia la un spital de specialitate din Bucuresti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.