Ultima oră

S-a spinzurat din cauza durerilor de cap

Dan Chiriac
3 iul 2007 963 vizualizări
Un tinar din orasul Marasesti s-a spinzurat de un copac, una dintre cauzele luate in calcul pentru acest gest extrem fiind durerile de cap pe care le resimtea in ultima perioada tot mai acut.

Un tinar de 30 ani si-a pus capat zilelor spinzurindu-se intr-o liziera

Politistii au fost anuntati ieri dimineata despre faptul ca Grigore Melinte, 30 ani, din cartierul Padureni, a fost gasit spinzurat intr-o liziera situata la aproximativ 150 de metri de casa. Tragedia s-a petrecut la primele ore ale diminetii, cind tinarul a fost vazut pentru ultima data de catre rude. In jurul orelor 8.00, cind toti credeau ca acesta este plecat in oras, in liziera din spatele casei a fost gasit trupul tinarului, care se spinzurase cu o fringhie de o creanga. Parintii l-au dezlegat imediat si au incercat din rasputeri sa mai faca ceva pentru viata copilului lor. Insa nici macar interventia medicilor chemati la fata locului nu fost de folos, pentru ca tinarul era decedat de citeva zeci de minute. Grigore Melinte a lucrat mai multa vreme in Italia si, de cind venise acasa, acuza intruna dureri de cap in ciuda pastilelor pe care le lua mereu si a controalelor medicale pe care le facuse. Nici pe plan profesional tinarul nu statea prea bine, fiind ce ceva vreme in cautarea unui loc de munca care sa i se potriveasca. Se pare ca aceste dificultati l-au determinat pe Grigore Melinte sa-si incheie socotelile cu viata. Politistii continua cercetarile in acest caz, mai ales ca tinarul nu a lasat nici un bilet de adio prin care sa-si justifice gestul extrem. Oamenii legii iau in calcul si alte motivatii pentru sinucidere, in conditiile in care tinarul a mai avut tentative de suicid in trecut. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.