Ultima oră

Ioana Basescu, un notar nehotarit

Doina Ganea
9 mai 2007 1875 vizualizări
Locuitorii din Paunesti o asteapta in continuare pe fiica cea mare a familiei prezidentiale, Ioana Basescu, sa le fie notar. Paunestenii sint un pic nelinistiti pentru ca notariatul comunal trebuia sa fie deschis inca din aprilie, dar de la ultima sa vizita, din 18 februarie, si pina acum, Ioana Basescu n-a dat nici un semn.

"Da\' de ce va intereseaza?", ne-a raspuns fiica presedintelui cind am intrebat-o daca mai vine la Paunesti "De la ultima sosire a sa la Paunesti n-a mai venit pe la noi. Nici cu spatiul pentru birou nu s-a mai facut nimic. A incercat sa-l inchirieze de la o pesoana particulara, dar nu s-au inteles. Noi o asteptam. Speram sa vina", a declarat viceprimarul din Paunesti, Dorel Novac. Contactata telefonic, Ioana Basescu s-a aratat usor iritata de curiozitatea reporterului Ziarului de Vrancea de a afla daca mai vine sau nu sa-si ia postul in primire. "Da\' de ce va intereseaza? Vreti sa-mi faceti cumva vreun program? Am sa vin la Paunesti. Cind am sa vin am sa va anunt!", ne-a declarat usor iritata fata cea mare a presedintelui. Ioana Basescu, care s-a afisat recent la sediul de campanie al presedintelui suspendat cu un tricou inscriptionat cu "Tata este cool", trebuia sa-si deschida cabinetul in luna aprilie la Paunesti, localitate in care a fost repartizata in octombrie 2006, in urma concursului pe care l-a promovat cu nota 7.53. Fiica presedintelui nu va putea profesa in Bucuresti decit daca se va asocia cu un notar din Capitala, nota obtinuta la examen permitindu-i sa profeseze doar in tara. Ioana Basescu nu a fost singurul vip prezent la examen. Alaturi de ea a mai cistigat stampila de notar si sora geamana a creatoarei de moda Ingrid Vlasov, designerul Vanda Anamaria Vlasov, sotia ministrului Administratiei Cristian David. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.