Ultima oră

Accidente şi alcool la volan

Aurelian Ivan
15 dec 2013 1430 vizualizări
Poliţiştii anchetează mai mulţi şoferi neatenţi sau care au fost prinşi băuţi la volan

O mică neatenţie a unui şofer şi poţi ajunge sub roţile unei maşini pe trotuar. Pe strada Republicii din municipiul Adjud, Nicu F., de 27 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism la ieşirea dintr-o parcare, din cauza neatenţiei a acroşat-o şi a accidentat-o uşor pe Carmen-Silvia I., de 35 ani, din localitate, care se deplasa pe trotuar. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului. Într-un alt caz, un biciclist a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost acroşat de autoutilitară. Pe DN 23, în comuna Vulturu, Viorel Octavian C., de 57 ani, din municipiul Oneşti, judeţul Bacău, în timp ce conducea autoutilitară marca Peugeot l-a acroşat şi l-a accidentat grav pe biciclistul Ştefan N., de 77 ani, din localitate, care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Pe DN 2, în afara comunei Goleşti, Săndel L., de 55 ani, din oraşul Odobeşti, în timp ce conducea auto marca Dacia, din cauza neatenţiei a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţ. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerei Eugenia L., de 48 ani, din oraşul Odobeşti. În alte două cazuri poliţiştii au fost nevoiţi să întocmească dosare penale unor şoferi care din inconştienţă s-au urcat băuţi la volan. Pe DN 2D în comuna Bârseşti, poliţiştii l-au depistat pe Ştefan Eugen L., de 29 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea auto marca Renault având o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi pe DN2L, în Câmpuri, poliţiştii l-au depistat pe Daniel Ţ, de 32 ani, din comuna Soveja, în timp ce conducea auto marca Land Rover având o concentraţie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferii băuţi la volan au rămas fără permise şi vor răspunde penal pentru faptele lor. (A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.