Local

Se fura masinile de lux

Dan Chiriac
23 oct 2006 1110 vizualizări
Politistii vrinceni au identificat ieri dimineata, in trafic, un autoturism Audi A6 care era furat

In jurul orelor 09.00, patru echipaje ale Serviciului de Politie Rutiera s-au deplasat pe bulevardul Cuza-Voda, in fata Hotelului "Solar", unde un agent rutier identificase masina in trafic. Autoturismul cu numar de Constanta era furat din luna septembrie a.c. si dat in urmarire

generala. Politistii vrinceni nu au dezvaluit identitatea soferului si nici pe cea a proprietarului masinii si au spus ca se fac cercetari pentru a se stabili daca soferul a fost implicat in furtul masinii sau este un cumparator de buna credinta. Acesta este deja cel de al doilea caz, dupa ce in urma cu trei zile politistii rutieri au retinut in trafic un alt autoturism marca BMW furat si al carui proprietar era un cetatean cubanez din Italia. "Asa cum le-am cerut politistiilor de la Serviciul Politiei Rutiere, acestia nu s-au rezumat doar la a intocmi un proces verbal si sanctionarea soferului, ci au trecut la cercetari suplimrentare si astfel au descoperit ca autovehiculul este furart", a declarat comisarul sef Viorel Serbanoiu, care intr-o recenta conferinta de presa isi exprimase dorinta ca politistii sa aprofundeze acest gen de actiuni. Cazul a fost preluat de Compartimentul furturi auto, iar politisti au declarat ca vor face astazi publice numele soferului si pe al proprietarului masinii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.