Local

Toader Ghetu ramine pe pozitii la DGASPC

Gabriel Sava
19 sep 2006 799 vizualizări
Actualul director interimar nu s-a decis daca va participa la concurs sau se va pensiona, asa cum s-a zvonit

Toader Ghetu, director interimar al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vrancea, ar putea candida la aceasta functie in momentul organizarii concursului pentru primul fotoliu in cadrul institutiei. Chiar daca pina acum nu s-a discutat nimic despre organizarea acestui concurs, Toader Ghetu este convins ca postul se va ocupa oficial pina la inceputul anului 2007. "Pentru organizarea acestui concurs este nevoie de o hotarire in acest sens a Consiliului Judetean. Din cite am discutat cu presedintele CJ, intr-una dintre sedintele urmatoare va fi propus un astfel de proiect de hotarire", a precizat directorul DGASPC Vrancea. Toader Ghetu sustine ca, pina la organizarea acestui concurs, are destul timp sa decida daca va candida pentru postul pe care il ocupa acum ca interimar sau se va pensiona. "Sint multe probleme si responsabilitati si ma uit in jurul meu ca am colegi tineri si capabili care pot ocupa acest scaun. Nu am luat inca o decizie referitoare la participarea mea la concurs", a declarat Toader Ghetu. Trebuie precizat ca interimatul lui Toader Ghetu a inceput in urma cu fix un an, dupa ce, in sedinta CJ din 7 septembrie, s-a decis revocarea din functie a Biancai Cercel, dupa care s-a facut predarea- primirea functiei intre cei doi. Toader Ghetu, care era la momentul respectiv seful Directiei de Administratie Publica si Juridica din Consiliul Judetean, a fost mutat pe functia de la DGASPC "pina la organizarea concursului", care se lasa inca asteptat din motive care se pot banui. Din acest motiv, interimatul lui Toader Ghetu pare a nu fi supus termenului de maxim trei luni. Astfel, Ghetu ar putea reveni fara nici o problema pe postul de pe care a plecat la CJ Vrancea, mai ales ca se vorbeste din ce in ce mai des de plecarea lui Romeo Paul Postelnicu din functia de secretar general al judetului. Cert este ca, pina in prezent, nu s-a vehiculat inca numele nici unui eventual inlocuitor al lui Toader Ghetu la sefia DGASPC. In cadrul institutiei care coordoneaza intreaga activitate sociala mai sint posturi de conducere vacante pentru care se va organiza concurs. Unul dintre ele este cel lasat liber prin plecarea medicului Danut Ceamburu de la sefia Serviciului Rezidential din cadrul DPDC. In prezent, postul este ocupat de juristul Liviu Partene, respectiv de Claudia Constantin, pe perioada cit primul numit se afla in concediu de odihna. Un alt post disponibil este cel in cadrul Compartimentului de Relatii Publice Mass Media, dupa ce titularul a plecat anul trecut la un master de trei ani in Spania.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.