Local

Un an de la decesul lui Danut Norocea

Doina Ganea
16 sep 2006 2923 vizualizări
Simbata si duminica, in satul Pitulusa, a avut loc comemorarea adolescentului Dan Paul Norocea, ucis cu singe rece anul trecut de catre un alt tinar care s-a sinucis in penitenciar, cuprins de remuscari, la citeva luni de la comiterea abominabilei faptei.

La comemorare au venit rudele, prietenii si colegii de liceu ai baiatului. Familia Norocea le multumeste tuturor celor care au participat la comemorare in special rudelor si prietenilor lui Danut, care le-au fost aproape in acest an greu. "Le multumim tuturor celor care au contribuit la ridicarea monumentului funerar in memoria lui Danut si celor care au participat la pomenirea de un an. Am vazut ca Danut a fost foarte iubit de colegii sai de la Colegiul "Al. I. Cuza", pentru ca cei mai multi au fost la slujba de pomenire pentru aducerea unui omagiu fiului nostru", ne-a spus Elisabeta Norocea, mama tinarului, cea care a deschis la casa parohiala un centru pentru copiii cu handicap in memoria fiului sau. Toti cei care au fost la comemorare au avut la dispozitie albumul cu amintiri al familiei Norocea, dar au putut citi si scrisorile si incurajarile venite pe adresa familiei in toata aceasta perioada.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.