Local

Boschetarii nu se pot muta in containere fara Bacinschi

Dana Lepadat
19 aug 2006 735 vizualizări
Cele 12 persoane cazate in corturile de pe Stadionul Tineretului nu se pot muta in containerele utilate de Crucea Rosie linga caminul de batrini din Focsani, deoarece depind de concediul primarului Decebal Bacinschi.

Totul este pregatit, lipseste doar aprobarea edilului pentru paza si curent electric. O problema o constituie si cazierul oamenilor strazii pentru ca multi dintre ei au refuzat sa il prezinte celor de la Crucea Rosie, asa cum prevad noile reguli de cazare in containerele in care urmeaza sa se mute.

"Asteptam sa se intoarca primarul din concediu sa putem rezolva problema cu paza, dar avem si alte probleme. Multi dintre ei nu au adus cazierul nici acum si nu ii putem caza fara sa stim cine sint. Containerele valoreaza 30.000 de euro si sint multe utilitati de care trebuie sa aiba grija. Sint unii care asteapta cu nerabdare sa se mute in noul adapost, dar altii au facut scandal pe stadion si au fost dati afara de Politia Comunitara. Trebuie sa facem o selectie", a declarat Carmen Stoica, unul dintre voluntarii Crucii Rosii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.