Local

Deep Serv va taia sutele de plopi din Focsani

Doina Ganea
10 aug 2006 877 vizualizări
Primaria Focsani a scos de curind la licitatie serviciul de taiere a arborilor din Focsani. Potrivit viceprimarului Neagu Nistoroiu firma focsaneana Deep Serv a fost preferata unei alte firme din Brasov datorita pretului mai mic oferit pentru taierea fiecarui arbore.

Contractul a fost incheiat pe trei luni, timp in care alpinistii de la Deep Serv trebuie sa taie toti plopii si in general toti copacii batrini aflati in pericol sa se prabuseasca. Prioritatile vor fi acordate unitatilor de

invatamint care au in preajma lor acesti arbori si care isi deschid portile la 15 septembrie. "Trebuie taiati vreo 370 de arbori, prioritate avind scolile si gadinitele care au astfel de copaci in preajma. A trebuit sa externalizam acest servciu, deoarece noi nu sintem autorizati sa taiem copaci si nici nu avem utilaje potrivite. In plus cheltuielile erau foarte mari", a declarat viceprimarul Neagu Nistoroiu. Potrivit acelorasi declaratii, numai pentru doborirea unui singur copac municipalitatea cheltuia in jur de 1.000 RON, din care cea mai mare suma se ducea pe inchirierea cu ora a unei macarale. Lemnul rezultat din taierea arborilor din Focsani va fi folosit la aprovizionarea cu lemn de foc a unitatilor de invatamint si a serei de flori a orasului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.