Local

Tinara din Moldova decedata in accident la Dumbraveni

Liliana Nenciu
1 aug 2006 942 vizualizări
Alte trei persoane au fost ranite usor

O tinara de 32 de ani din Republica Moldova si-a gasit sfirsitul ieri dimineata intr-un grav accident rutier produs in afara localitatii Dumbraveni, pe soseaua E 85. Irina Morozan se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului VW Transporter condus de Constantin Andronache, 35 ani, din Moldova. Cei noua pasageri circulau pe directia Adjud-Rm. Sarat si, datorita neatentiei in conducere a soferului, microbuzul lor a intrat in coliziune cu un autocamion marca Roman care se deplasa in fata sa, pe aceeasi directie de mers. In urma impactului, Irina Moruzan a decedat pe loc, iar alti trei pasageri au fost ajuns la spital. "Accidentul a avut loc la orele 4.30 in apropierea localitatii Dumbraveni. Pasagerii din microbuz se deplasau din Chisinau catre Bucuresti. Din cauza neatentiei si a oboselii, soferul a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu un autocamion ce se deplasa in fata sa pe aceeasi directie de mers. Atit conducatorul auto, cit si pasagerii din VW purtau centurile de siguranta. Cei doi pasagerei aflati in

autocamion nu au fost raniti", a declarat Mirela Ciontu, purtatorul de cuvint al IJP Vrancea. Dintre persoanele transportate la spital doar un barbat de 47 de ani a ramas internat. Rusul Serghei Gospodino a fost diagnosticat cu politraumatism, iar medicii ortopezi spun ca acesta va fi externat azi. Acesta nu a putut da relatii reporterilor nostri deoarece nu stie limba romana. Trupul neinsufletit al tinerei va fi preluat de rude dupa necropsie. Politistii au anuntat ca il cereceteaza pe sofer pentru ucidere din culpa.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.