Local

Primarul a primit cadou un talisman cu blanita

Iulia Crețu
19 iul 2006 827 vizualizări
Jurnalistii au ales ieri sa-l cadoriseasca la ceas aniversar pe primarul Decebal Bacinschi cu un talisman cu blanita.

La cea de-a 59-a aniversare, primarul a primit in dar un blanos pe care a promis ca-l va ingriji si caruia ii va arata afectiune. Cunoscut pentru luarile sale de pozitie impotriva ciinilor vagabonzi, Decebal Bacinschi o are de ieri in grija pe "Mareana", o catelusa de 3 luni, dragalasa (dar cam plina de purici, pentru ca se trage din neamul comunitarilor pripasiti in scuarul Eurogarii), pe care edilul sef trebuie sa o creasca si sa o arate jurnalistilor la urmatoarea aniversare. La vederea cadoului cu botic si codita, primarul s-a cam inmuiat si chiar a explicat jurnalistilor ca el incearca sa nu se lege prea tare de animale pentru ca i se face mila de ele. "Ma numesc Mareana, am trei luni, mai am sapte frati care stau in Eurogara si te rog sa ai grija de mine", a citit primarul de pe biletul "semnat" de patruped. Intrebat ce alte cadouri a mai primit de ziua sa, edilul sef a enumerat numeroase telefoane de felicitare de la cunoscuti si apropiati, dar si alte daruri surpriza. De altfel, la scurta intilnire cu mass-media, telefonul lui Decebal Bacinschi a sunat aproape fara intrerupere, printre cei care i-au urat "La multi ani" primarului numarindu-se si Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean. La implinirea a 59 de ani, edilul sef a spus ca-si doreste cel mai mult sa aiba sanatate penru a-si duce mandatul cu bine la capat. "Ca sa poti fi respectat, trebuie sa respecti. De cind sint la Primarie mi-am atras mai multe antipatii de la oamenii pe care nu i-am putut ajuta, decit inainte", a spus Decebal Bacinschi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.