Local

Copilul disparut a murit inecat

Matei Bratu
3 mai 2006 1198 vizualizări
Baietelul a cazut in apa din cauza oboselii si nu s-a mai putut ridica.

Politistii au reusit sa afle cauza mortii micutului disparut simbata dimineata, impreuna cu mama sa, in padurea de linga Schitul Dalhauti. Florin Potirniche, in virsta de 5 ani, din Rimnicu Sarat, a murit dupa ce s-a inecat in piriul linga care a fost gasit. In urma efectuarii necropsiei, medicii legisti au gasit mil pe esofagul copilului. Din cercetarile anchetatorilor a reiesit ca baietelul s-a impiedicat si a cazut cu fata in apa. Deoarece era epuizat dupa aproape doua zile de stat in padure, micutul nu a mai avut puterea sa se ridice si a murit inecat. La inceput, politistii au exclus varianta inecului pentru ca pe copil nu erau urme de mil intrucit fusese spalat de mama sa. Va reamintim ca, simbata dimineata, Daniela Cristea, 27 ani, bolnava psihic, si baietelul sau, Florin Potirniche, ambii din Rimnicu Sarat, s-au ratacit in padurea de linga Schitul Dalhauti. Dupa mai bine de 40 de ore de cautari, femeia a fost gasita in stare de soc, iar copilul era mort la citiva kilometri mai departe. Corpul neinsufletit al baietelului se afla linga un piriu si era dezbracat. Cind si-a dat seama ca micutul a murit, femeia a asezat linga acesta o cruciulita. Daniela Cristea a intrat in stare de soc si se afla internata la Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean "Sf. Pantelimon" Focsani. Aceasta se afla de mai mult timp in evidenta medicilor deoarece sufera de schizofrenie. Din acest motiv, tinara nu- si aduce aminte ce s-a intimplat cu baietelul ei si intreaba mereu de el. Nimeni nu se incumeta insa sa ii spuna adevarul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.