Local

Procesul sinucigasului Marius Dobrici continua

Nicoleta Cristea
28 apr 2006 811 vizualizări
Cu toate ca Marius Dobrici,criminalul adolescentului Dan Paul Norocea, si-a pus capat zilelor, procesul lui se pare ca va mai continua, din cauza laturii civile care a ramas nerezolvata.

Pe latura penala, procesul a incetat din cauza ca acuzatul nu mai este in viata. Cu toate acestea, la ultimul termen al procesului care a avut loc ieri, instanta a fost nevoita sa dea o aminare, deoarece parintii celui pe care l-a ucis Marius Dobrici nu s-au prezentat si nu se stie daca acestia au sau nu pretentii civile. La singurul termen al acestui proces, care a avut loc cu ceva timp inainte ca invinuitul sa isi ia viata, parintii lui Dan Paul Norocea si-au declarat in scris intentia de a se constitui parti civile, insa nu au precizat suma. Urmatorul termen al procesului a fost stabilit pe 17 mai, data la care va fi citata si familia Norocea, pentru a se lua o decizie. Amintim ca Marius Dobrici de 22 ani, a fost trimis in judecata sub acuzatia de omor calificat, pe motiv ca l-ar fi ucis pe Dan Paul Norocea, fiul preotului din parohia Pitulusa. Inculpatul a recunoscut cu singe rece fapta si imprejurarile in care a comis omorul, dar si faptul ca nu a avut un motiv concret pentru a-l omori pe Dan Paul Norocea, cu care era amic. Dan Paul Norocea a murit pe 18 septembrie 2005, din cauza unei puternice hemoragii interne. In ziua respectiva, cei doi au plecat impreuna din Focsani spre Brosteni, cu masina lui Dobrici. Cei doi tineri s-au oprit in zona Poligonului de tragere din Brosteni, in zona "Ripa Cetatuii", pe malul riului Milcov. Dupa ce au coborit, Dobrici si-a lovit victima cu un cutit in zona abdomenului. Dupa ce Dan Paul Norocea si-a dat ultima suflare, Dobrici a ingropat cadavrul sub o gramada de pamint si bolovani, pozitie in care a fost gasit de vacarul satului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.