Local

Primarul din Odobesti viseaza sa aiba elicopter

Dana Lepadat
8 apr 2006 938 vizualizări
Primarul a pus deja bani deoparte de la buget

Primarul orasului Odobesti, pesedistul Daniel Nicolas, a trimis ieri o adresa la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta prin care solicita un elicopter pentru localitatea pe care o pastoresti. Potrivit acestuia, aparatul de zbor va fi folosit la inteventii in caz de calamitati pentru evaluarea exacta a pagubelor produse de acestea. Elicopterul va fi inclus in proiectul de buget al Consiliului Local Odobesti de pe anul 2006. "Am solicitat un elicopter pentru a supraveghea in permanenta situatiile de criza car epot aparea. In caz de inundatii sau alt gen de calamitati vom salva si sinistratii cu acesta, dar in principiu, il vom folosi pentru evaluarea exacta a situatiei, a pagubelor produse. Odobestiul este un punct de comanda pentru toate localitatile de pe Valea Milcovului, este un loc unde se intretaie toate drumurile care duc catre Focsani", ne-a declarat primarul Daniel Nicolas. In cazul in care solicitarea primarului din Odobesti va fi aprobata, desi este putin probabil, pilotul va fi angajat in regim de voluntariat. Potrivit informatiilor noatre, si Panciul a cerut un asemenea aparat de zbor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.