Local

Ofiter de politie mort la Spitalul Militar

Matei Bratu
2 mar 2006 1720 vizualizări
Acesta se internase pentru citeva analize de rutina.

Subcomisarul de politie Daniel Cosoreanu a murit marti seara, in urma unui stop cardio-respirator, pe patul Spitalului Militar din Focsani. Colegii sai spun ca ofiterul s-a internat la Spitalul Militar pe data de 27 februarie pentru efectuarea unor analize de rutina, intrucit se simtea slabit. O zi mai tirziu insa subcomisarul Daniel Cosoreanu a decedat subit, in urma unui stop cardio-respirator. "A venit la mine luni si mi-a zis ca vrea sa mearga la medic, sa-si faca citeva analize. Pe 28 februarie m-a sunat si mi-a zis ca este suspect de pancreatita iar eu i-am spus sa aiba grija de el, sa se faca bine. Citeva ore mai tirziu am aflat ca a murit la spital. Nu ne- a ve nit sa credem, mai ales ca nu-l stiam sa fie bolnav", ne-a spus comisarul Ionel Dumitrache, seful Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei Focsani. Cauza exacta a mortii politistului va fi aflata abia in urma necropsiei. Subcomisarul de politie Daniel-Cristinel Cosoreanu, 35 ani, a absolvit Academia de politie in anul 1995 si lucra la Biroul Politiei de Ordine Publica Focsani de citiva ani buni. Atit sefii cit si colegii regreta faptul ca a disparut dintre unul dintre cei mai buni specialisti din birou. "Era un coleg foarte bun. Nu ne-a creat niciodata probleme si ne-am inteles foarte bine. Nu am decit cuvinte de lauda despre el. A coordonat impecabil activitatea politiei de siguranta publica", a mai spus comisarul Ionel Dumitrache. In urma sa au ramas sotia si un baietel de doar patru ani. Corpul neinsufletit al ofiterului va fi depus la Biserica "Ovidenia" iar inmormintarea va avea loc simbata, la ora 12.00.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.