Local

Marian Oprisan isi lasa masina unde vor muschii lui

Matei Bratu
23 feb 2006 2856 vizualizări
"Baronul" isi lasa limuzina pe unde apuca, in ciuda agentilor de circulatie, bazindu-se pe faptul ca instanta i-a anulat o amenda. Martia seara, Oprisan si-a parcat din nou Jeep-ul sub indicatorul "oprirea interzisa" din fata clubului Dance.

Presedintele Consiliului Judetean s-a transformat in "soferul problema" al judetului si "vineaza" incalcarea regulilor rutiere cu aceeasi inversunare cu care ii vina pe adversarii sai politici pe care ii prinde in trafic. Masina condusa de presedintele Consiliului Judetean a fost surprinsa din nou parcata neregulamentar de catre politisti. Marti seara, in jurul orelor 23.20, Marian Oprisan si-a parcat Jeep-ul marca Toyota Land Cruiser, cu numarul de inmatriculare VN 65 MMO, pe trotuarul dn fata clubului Dance, chiar in dreptul indicatorului "oprirea interzisa". Cit timp a petrecut in clubul favorit, Marian Oprisan a preferat sa-si lase masina oprita neregulamentar, in loc sa o duca in parcarea alaturata, unde erau mai multe locuri libere. Presedintele CJ ii sfideaza pe politisti bazindu-se faptul ca a cistigat in instanta anularea amenzii primite anul trecut cind si-a parcat masina in aceeasi zona. "Instanta de judecata a hotarit ca am voie sa parchez masina acolo, atit timp cit de la masina pina in perete este o distanta de 1,5 metri, pe unde pot trece pietonii. Semnul de oprire interzisa se refera la partea carosabila si nu la trotuar, si oricum eu nu am fost la Dance. Nu cred ca sint singurul care parcheaza pe trotuar", a comentat nervos Marian Oprisan. Faptul ca masina a fost parcata neregulamentar a fost confirmat si de agentii de circulatie care il vor sanctiona din nou pe presedintele Consiliului Judetean Vrancea. De asemenea, in urma cu doua saptamini, aceeasi masina fost filmata de aparatura radar din dotarea unei masini de politie in timp ce era oprita in fata sediului PSD Vrancea, bineinteles, intr-o zona interzisa. "Autoturismul cu numarul de inmatriculare VN- 65- MMO, a fost vazut oprit in repetate rinduri in zona de actiune a indicatorului «oprirea interzisa», motiv pentru care masina a fost verificata in baza de date si s-a inaintat o adresa detinatorului autovehiculului care trebuie sa ne comunice in termen de 14 zile datele de stare civila ale conducatorului auto, potrivit prevederilor HG. 85/2003", a declarat inspectorul principal Catalin Stegarescu, seful Biroului de Siguranta Rutiera in Mediul Urban. Daca proprietarul masinii nu va raspunde la adresa politiei, amenda o va primi presedintele CJ. Din fericire pentru Marian Oprisan, autoturismul Toyota Land Cruiser este inregistrat pe numele lui Eduard Dumbrava, soferul sau de la Consiliul Judetean. Acesta este obisnuit sa ia vina asupra sa, fiind cercetat si intr-un dosar penal aflat acum in atentia procurorilor anticoruptie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.