Local

Ceata a provocat accidente pe banda rulanta

Dan Chiriac
29 dec 2005 1242 vizualizări
In prag de sarbatori, mai multi soferi au ramas fara masini, dupa ce au fost implicati in accidente sau tamponari.

Ceata densa si conditiile de trafic foarte grele au facut din ziua de ieri una neagra pentru soselele din Vrancea. La primele ore ale diminetii, circulatia pe DN 24, ce leaga Tisita de Tecuci, a fost blocata timp de mai bine de o ora, dupa ce la limita dintre judetele Vrancea si Galati a avut loc un grav accident de circulatie. Soferul unui Golf a ajuns la spital, dupa ce s-a angajat intr-o depasire neregulamentara si a fost izbit in plin de un autocamion care transporta faina. Imediat, o cisterna plina cu benzina si o Dacie Break au fost implicate intr-un alt incident. In urma impactului, autocamionul s-a rasturnat, astfel incit pentru degajarea traficului pe drumul national a fost nevoie de interventia pompierilor si a unei macarale. In jurul prinzului, un barbat din Focsani a ajuns la spital dupa ce a fost accidentat pe soseaua de centura. Politistii au stabilit ca, pe directia Bucuresti - Bacau, Ion Ene, soferul unui microbuz Mercedes, a intrat in coliziune cu o bicicleta condusa de Miron Marcu (61 ani), care circula in aceasi directie de mers. Biciclistul s-a angajat in efectuarea virajului la stinga fara sa se asigure. Dupa citeva minute, pe E 85, intre Focsani si Garoafa, s-a produs un alt accident de circulatie, soldat cu ranirea unei persoane. Politistii spun ca Eduard Iulian Piciu (26 ani), din Birlad, in timp ce conducea o masina Opel, nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de masina aflata in fata sa, un Jeep condus de focsaneanul Gabriel Giurgea. Dupa producerea accidentului, pe sensul de mers dinspre Focsani spre Adjud s-a format o coloana impresionanta de masini. Din cauza nerespectarii distantei neregulamentare, in coloana s-au mai produs alte doua tamponari, in care au fost implicate sapte autoturisme. Pentru prevenirea altor accidente, Serviciul Politiei Rutiere a decis in cursul dupa-amiezii de ieri ca toate echipajele sa patruleze pe E 85, de la Slobozia Bradului si pina la Adjud, pentru a-i atentiona pe soferi sa circule cu viteza cit mai redusa, in conditiile unei cete foarte dense.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.