Local

Program special de cumparaturi pentru Mos Nicolae

Iulia Crețu
7 dec 2005 671 vizualizări
Vrincenii au cumparat de toate pentru cadourile lui Mos Nicolae, de la cele mai ieftine dulciuri, jucarii si pina la bijuterii, bauturi fine, articole de imbracaminte si obiecte de uz casnic.

Si pentru ca majoritatea vrincenilor au lucrat ieri pina mai tirziu, magazinele si- au prelungit programul special pentru ca cei mai intirziati sa aleaga darul potrivit pentru copii, prieteni sau soti sau pentru multele petreceri care au avut loc aseara. Mos Nicolae a venit pe la toata lumea, la cei mai putini cuminti cu o nuielusa, la cei ascultatori cu surprize placute. Si Mosul a avut destule fonduri pentru a-i multumi pe toti, vinzatorii de la supermarket-uri spunind despre cumparatori ca nu au mai tinut cont de preturi, ci doar de bucuria celor dragi. "S-au cautat jucarii, bauturi, cadourile deja ambalate si, bineinteles, dulciurile. S-a cumparat de toate, indiferent de preturi. Cei cu mai multi bani s-au orientat la lucruri mai scumpe, dar au cumparat toti cite ceva, in functie de buzunar", ne-a spus Maricica Dulhan, lucrator comercial la un supermarket din Focsani. Pentru cei care au uitat sau nu au avut timp de cautari ale cadoului perfect, standurile au fost pline si ieri de produse. Focsanenii care nu au dorit sa rateze datina ghetutelor pline cu daruri de la Mos au batut si eri magazinele. Oferte sint destule, iar, macar pentru o zi, oamenii nu au mai tinut cont de preturi. Daca aseara s-au organizat petreceri in restaurante sau in familii, ieri in timpul zilei, institutiile publice au fost animate de clinchetele paharelor de sampanie pentru Nicolai, Nicolae sau Nicoletele. Cum petrecerile au continuat pina tirziu, este posibil ca angajatii sa intirzie azi la lucru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.