Local

Vizita neasteptata la Consiliul Judetean

Dan Chiriac
28 nov 2005 947 vizualizări
Soferul unui Audi 3 a intrat cu masina in cladirea administratiei judetene

Un focsanean a fost la un pas de a se opri cu masina in zidurile Consiliului Judetean Vrancea. Totul s-a intimplat simbata dupa-amiaza, cind Ionel Ovidiu Ticau, soferul unui Audi A3, a facut slalom printre pietoni si s-a oprit la citiva metri de zidul Consiliului Judetean. Marele noroc a soferului focsanean au fost scuarurile de flori aflate linga peretele institutiei, care au reprezentat un obstacol de netrecut pentru masina. Soferul masinii spune ca nu a avut viteza si ca totul s-a petrecut din vina unui pieton care a traversat strada in fuga. "Mi-a sarit un pieton in fata, la doar citiva metri. Nu am avut ce sa fac si, decit sa-l lovesc, am preferat sa distrug masina", ne-a spus soferul Ionel Ticau. Varinata aleasa de acesta pentru evitarea pietonului care se angajase in traversarea strazii a fost una destul de riscanta, pentru ca totul s-ar fi putut transforma intr-o tragedie, daca pe trotuarul de linga cladirea Consiliului Judetean s-ar fi aflat la acea ora mai multi trecatori. In urma incidentului, partea din fata a masinii a fost serios avariata. Echipajul Politiei Rutiere sosit la fata locului a efectuat primele cercetari, concluziile asupra motivelor producerii accidentului urmind a fi formulate ulterior. Mai multi oameni adunati la locul incidentului erau speriati de posibilitatea ca in acel moment sa fi trecut ca si pietoni prin acel loc. "Eram la citiva zeci de metri. Daca se intimpla citeva secunde mai tirziu, puteam sa fiu lovit. Asa am avut noroc", a spus unul dintre trecatori, vizibil marcat de faptul ca ar fi putut fi accidentat. Alte persoane adunate linga Consiliul Judetean au glumit pe seama locului unde s-a produs incidentul. "Poate a vrut sa-i faca o vizita lui Oprisan si nu l-au lasat gardienii sa intre pe usa institutiei", aluzie la faptul ca unii jurnalisti au primit interdictie de a mai intra in sediul Consiliului Judetean. De altfel, inclusiv gardienii care pazesc cladirea administrata de Marian Oprisan au privit cum masina Audi ar fi putut intra fara acordul lor in sediul Consiliului Judetean.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.