Local

Si-a injunghiat vecinul pentru o zi de munca

Matei Bratu
10 oct 2005 623 vizualizări
Un batrin din comuna Cirligele a fost injunghiat in abdomen de un vecin pentru ca nu s-au inteles cu privire la o plata dupa o zi de munca.

Politistii au fost anuntati, vineri seara, despre faptul ca la locuinta lui Gheorghe Toia a avut loc un conflict intre acesta si consateanul sau Vasile Epure. Deplasindu-se la fata locului, politistii au constatat ca, pe fondul consumului de alcool si al unui conflict spontan, Vasile Epure, (43 ani) l-a injunghiat cu un cutit in zona toracelui pe Gheorghe Toia, (69 ani), la care lucrase cu ziua. "Eram la mine in curte si l-am auzit pe fratele meu strigind ca-l omoara cineva. Cind am ajuns, la el era plin de singe si spunea ca

l-a injunghiat barbatul care a muncit la el. Nu mi-a zis de ce l-a lovit cu cutitul. Astept si eu sa iasa din spital sa-mi povesteasca", ne-a spus Aurel Toia, fratele victimei. Mama agresorului a aflat despre incident abia cind a venit politia la ea acasa. "Nu stiu de la ce s-au luat la cearta. Baiatul meu a fost la ei la munca si seara a fost sa-i dea banii. La un moment dat am a venit politia la mine la poarta si mi-a zis sa le dau buletinul baiatului meu ca l-a injunghiat pe un vecin. Cred ca s-au luat la cearta de la bani", a spus mama agresorului. Victima a fost transportata la Spitalul de Urgenta Focsani, insa, pentru ca se afla in stare foarte grava, a fost transportata la o clinica din Bucuresti. Daca batrinul va muri, agresorul poate fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.