Local

Prostituata moarta in timpul serviciului

Matei Bratu
9 sep 2005 1586 vizualizări
Ionelia Costin a murit in fata Mausoleului Eroilor Marasesti, dupa ce a fost cu un client. Politistii se afla pe urmele soferului care a fugit.

O prostituata a murit in conditii suspecte, la "locul de munca", in fata Mausoleului Eroilor din Marasesti, loc frecventat de femeile care se prostitueaza pe marginea soselei E85. Miercuri seara, politistii din Marasesti au fost anuntati de medicii spitalului din localitate despre faptul ca aici a fost adusa decedata Ionelia Costin, in virsta de 19 ani, din comuna Vinatori. Din cercetarilepolitistilor a reiesit ca, inainte de a ajunge la spital, tinerei i s-a facut rau in timp ce se afla cu un client in masina acestuia, parcata in fata Mausoleului Marasesti. Colegele "de serviciu" ale tinerei spun ca au auzit pe cineva tipind si apoi fata a fost coborita in stare de inconstienta din masina. "Eu am auzit tipind o fata la un moment dat ca-i este rau tare Ioneliei. Cind m-am apropiat de masina, ea era in stare de inconstienta. Am luat-o in brate, am urcat-o intr-o masina si am plecat cu ea spre spital. Pe drum, i-am luat pulsul, insa era foarte slab. Cind am ajuns in fata spitalului si am dat-o jos era deja moarta. Ei i s-a facut rau in TIR-ul unui client. Soferul masinii ne-a spus ca s-au dus in spate si cind sa se apuce de treaba i s-a facut rau. Nu stiu daca au apucat sa faca ceva impreuna", ne-a povestit Violeta Croitoru, una dintre colegele de traseu ale tinerei decedate. Desi prostituatele din Marasesti sustin ca soferul i-ar fi facut rau colegei lor, unul dintre vinzatorii de la o statie de carburanti din zona spune ca acesta ar fi incercat sao salveze. "Fata a stat vreo 15 minute in TIR-ul barbatului. Deodata a iesit soferul cu ea pe brate si o tot uda cu apa. A invelit- o intr-o patura si a urcat-o intr-o masina particulara. Nu cred da soferul i-ar fi facut ceva rau", ne-a spus Cristian Ciobotaru. Politistii fac acum cercetari pentru identificarea clientului cu care prostituata si-a petrecut ultimele minute din viata pentru a se stabili ce s-a intimplat. Celelalte prostituate nu exclus ca tinara sa fi inghitit ceva sau cel cu care a fost sa o fi lovit, dat fiind ca unii clienti au preferinte sexuale care mai de care mai ciudate. Politistii spun ca Ionelia Costin practica prostitutia de aproximativ doi ani in zona Mausoleului Marasesti si nu mai tinea legatura cu familia. Colegele fetei spun ca niciodata fata nu s-a plins ca ar fi bolnava. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala, iar politistii asteapta sa li se comunice cauza oficiala a decesului pentru a sti in ce directie vor merge cu ancheta. Deocamdata, politistii nu au identificat ultimul client al Ioneliei Costin.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.