Local

InfoPol

Matei Bratu
1 sep 2005 775 vizualizări
Cauciuc, tilharit in casa

Un zilier a fost tilharit in camera in care statea cu chirie. Politistii din Urechesti au fost sesizati de Neculai Cauciuc Stoica, 31 ani, din Botosani, despre faptul ca, in timp ce se afla in camera sa dintr-o ferma viticola, o persoana necunoscuta a patruns in casa, l-a lovit cu pumnii si picioarele si i-a furat bunuri in valoare de 200 lei. Politistii au stabilit ca autorul a patruns in locuinta pe usa deschisa si, dupa ce l-a lovit pe proprietar, i-a furat mai multe bunuri personale. Cercetarile continua pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care a fost comisa fapta, pentru identificarea autorului si recuperarea prejudiciului.


Batut de necunoscut


Un adjudean a ajuns la spital dupa ce a fost batut de un necunoscut. Potrivit IPJ Vrancea, la Spitalul Adjud a fost adus in stare de inconstienta Dumitru Stoica, 48 ani, care a fost diagnosticat cu traumatisme craniene si faciale. Din primele verificari efectuate de politisti a rezultat ca barbatul a consumat alcool in seara precedenta si ar fi avut un conflict spontan cu persoana cu care se "cinstise". Cercetarile sint continuate de politistii adjudeni pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs incidentul.


A intrat cu masina in pieton


Un student in virsta de 21 de ani din Sibiu, va fi judecat in Vrancea sub acuzatia de vatamare corporala din culpa, pe motiv ca, aflat la volan, a accidentat un pieton care circula pe marginea strazii. Potrivit rechizitoriului, pe 14 mai, in timp ce circula din directia Nanesti spre Focsani, Mihai Ionut Tilvar a acrosat-o pe Simona Roxana Vlase. Se pare ca soferul a incercat sa evite un alt impact, insa, datorita vitezei, nu a mai putut evita accidentul. In urma coliziunii, a fost internata in spital si a avut nevoie de 90 de zile de ingrijiri medicale.


A furat un telefon


Procurorii au trimis in judecata un tinar din Focsani, pe motiv ca ar fi furat un telefon mobil in valoare de 4,5 milioane lei. Conform

anchetatorilor, la sfirsitul lunii mai, Nicolae Iulian Lepsaru (21 ani), s-a dus la un restaurant din oras pentru a sta de vorba cu sora sa, care lucra acolo. Tinarul a intrat in bucataria restaurantului unde nu era nimeni si, ca sa nu plece cu mina goala, a luat telefonul de pe o masa. Desi pagubitul si-a recuperat bunul, Lepsaru va fi judecat pentru furt.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.