Local

Locuri vacante in politia vrinceana

Matei Bratu
11 aug 2005 707 vizualizări
De mai bine de o luna, postul de sef al Serviciului de Resurse Umane din cadrul IJP Vrancea este vacant. Imediat dupa ce fostul sef al acestui serviciu, comisarul Aurel Dragnea, s-a pensionat, postul a fost scos la concurs, insa nici pina acum nu a avut loc examenul

De mai bine de o luna, postul de sef al Serviciului de Resurse Umane din cadrul IJP Vrancea este vacant. Imediat dupa ce fostul sef al acestui serviciu, comisarul Aurel Dragnea, s-a pensionat, postul a fost scos la concurs, insa nici pina acum nu a avut loc examenul. Pentru obtinerea acestui post s-au inscris subcomisarul Ionel Bitca, de la Politia Adjud, inspectorul principal Eugen Pislaru si subcomisarul Costel Dobrila, ambii de la Serviciul Resurse Umane. Concursul trebuie sa aiba loc la sediul Inspectoratului General al Politiei, insa pina acum nu a fost comunicata data. In prezent, activitatea acestui serviciu este coordonata de subcomisarul Ionel Bitca, fostul adjunct al sefului Politiei Adjud, in calitate de sef interimar, dar si comisarul Aurel Dragnea a venit in continuare la munca pentru a-si pune documentele la punct. De la inceputul lunii august, si Biroul de Arme, Explozibili si Substante Periculoase a ramas fara sef, dupa ce comisarul Ion Braileanu a trecut cu brio examenul pentru sefia Politiei Focsani. Deocamdata nu au inceput inscrierile pentru sefia acestui birou. Pina se va stabili cine va fi seful, interimatul este asigurat de subcomisarul Vasile Ochean. Desi a avut loc concursul pentru ocuparea postului de sef al Serviciului de Ordine Publica din IJP Vrancea, acesta nu a fost cistigat de nimeni. Potrivit Biroului de Presa al Politiei, singurul candidat, comisarul Vasile Dantis, nu a reusit sa obtina cel putin nota 7 pentru a trece testul grila. Nici pentru acest post nu a fost inca stabilita data cind va avea loc concursul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.