Local

Inca 5 miliarde pentru contorizare

Marius Grigorescu
5 aug 2005 667 vizualizări
Consilierii municipali din Focsani au aprobat in sedinta exraordinara de ieri o noua rectificare a bugetului local.

Consilierii municipali din Focsani au aprobat in sedinta exraordinara de ieri o noua rectificare a bugetului local. Astfel, la capitolul "retehnologizarea centralelor termice" au mai fost repartizate alte 5 miliarde de lei din sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata, fiind modificate, in acelasi timp, si sumele primite de la bugetul de stat ca urmare a noilor prevederi ce reglementeaza ajutorul pentru incalzirea locuintelor. Cele 5 miliarde sint destinate continuarii lucrarilor de contorizare a scarilor de bloc din Focsani cu gigacalorimetre. De asemeni, s-au mai repartizat cite 200 de milioane de lei pentru continuarea retelelor exterioare pentru Sala de Sport a Scolii nr. 2 si pentru lucrarile la blocurile din Cartierul Tineretului. )


Consilierii au cumparat bilete la concertul Pheonix

Consilierii locali au aprobat ieri, cu unanimitate de voturi, organizarea spectacolului umanitar "Pheonix pentru Vrancea", alaturi de Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural Vrancea, in vederea ajutorarii vrincenilor afectati de inundatiile produse cu trei saptamini in urma. Municipalitatea focsaneana, prin institutiile de cultura din subordine, se va ocupa de vinzarea biletelor, preluarea donatiilor si gestionarea incasarilor pentru virarea acestor bani in contul Prefecturii Vrancea, deschis special pentru ajutorarea sinistratilor. Consilierii locali au avut ieri ocazia sa cumpere chiar din sala de sedinte un bilet la concertul umanitar ce urmeaza sa se desfasoare simbata in Piata Unirii. Pretul unui bilet va fi de 200.000 de lei, iar banii se vor indrepta catre sinistratii din zonele afectate de inundatii.


Focsaniul ramine fara apa calda

Timp de doua saptamini, focsanenii vor ramine din nou fara apa calda. Primarul Decebal Bacinschi a declarat ieri ca, in perioada 22 august - 5 septembrie, centrala termica a orasului va intra in revizie tehnica. Reviziile anuale ale SC ENET SA Focsani sint menite sa pregateasca atit instalatiile de transport a energiei termice cit si centrala propriu-zisa pentru sezonul rece.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.