Local

Acuzat ca a abuzat sexual de gaina vecinului

Marius Grigorescu
4 aug 2005 1662 vizualizări
Potrivit rudelor, acuzatul are antecedente cu gainile din propria curte. Desi rudele spun ca l-au prins in timpul "actiunii", mosul nu recunoaste.

Un batrin din comuna Virtescoiu este acuzata ca a violat o ... gaina! Dupa cum spun chiar membrii familiei sale, Gheorghe Duduman, de 65 de ani, are antecedente in a abuza sexual animalele din propria curte. De aceasta data, victima ii apartinea vecinului sau, Toma Coman. Dupa ce a gasit gaina plina de singe, acesta a facut imediat plingere la politie si s-a dus cu gaina la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Aliementelor pentru ca medicii sa constate violul.


Marti dupa amiza, Toma Coman a aflat chiar de la nora lui Gheorghe Duduman ca o gaina de-a sa are un comportament ciudat. Dupa ce a vazut gaina plina de singe, aruncata in spatele casei, Toma Coma a realizat ca vecinul sau ii maltratase pasarea intr-un mod ingrozitor. "Mi-a zis nora lui ca gaina mea facea niste zgomote ciudate si ca este aruncata dupa gard. Si am vazut gaina, ca i-au iesit matele prin spate. Mosul mai are antecedente in sensul asta. Stiind ca s-a mai repetat faza cu o alta gaina neagra si atunci a recunoscut, sint sigur ca el a facut-o. Pe propria raspundere declar acest lucru", ne-a declarat Toma Coman. Marti seara, cel suspectat ca e violatorul gainii era acasa linistit, baut si fara chef de vorba. "Am fost la treaba, sint baut oleaca si stateam. N-am violat eu gaina. Niciodata nu am facut asa ceva", a spus cu greutate Gheorghe Duduman, cel acuzat de vecinul sau ca i-a nenorocit gaina. Familia lui Duduman recunoaste insa ca nu este prima data cind batrinul face astfel de gesturi bestiale. Nora acestuia, Anica Duduman, spune ca, de cinci ani, nu mai poate creste gaini in curte pentru ca socrul sau le facea felul. Mai mult decit atit, tinara spune ca l-a prins pe socrul sau in actiune. "De ce minti, bre taticu\', daca eu te-am prins cu gaina in brate? De ce minti? Nu ti-e rusine?! Eu de ce nu pot sa tin gaini in batatura? Am copil mic si nu pot sa-i dau un ou proaspat copilului. Imi este si mie frica, dar nu avem ce sa facem", spunea Anica Duduman. Vestea ca o gaina a fost violata la Virtescoiu a fost de necrezut si pentru politistii din comuna, care s-au trezit cu o reclamatie. Cruce si-au facut si medicii de la Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Aliemtnelor Vrancea, care au facut ieri un examen anatomo-patoligic gainii pentru a se stabili daca a fost sau nu abuzata. "In urma sesizarii, politisti impreuna cu procurorii au inceput verificarile in acest caz", ne-a declarat Mariana Apostol, purtator de cuvint al IPJ Vrancea. Nici medicii veterinari nu au dat ieri un verdict final, acesta urmind a fi comunicat in aceasta dimineata. Cit priveste gaina abuzata, aceasta a murit in urma leziunilor suferite.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.