Local

Accidentele cu stranieri ii pun pe jar pe politisti

Matei Bratu
3 aug 2005 738 vizualizări
Un "italian" baut s-a rasturnat cu masina la Urechesti

De la inceputul acestei saptamini, politistii au avut de-a face cu doua accidente grave de circulatie comise de "stranierii" intiorsi din Italia, pe fondul vitezei excesive. Ieri dimineata, in afara localitatii Urechesti, soferul Romica Matei, domiciliat in Italia, in timp ce se afla la volanul unei Lancia inmatricualte in Italia, pe directia Buzau - Focsani, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si s-a rasturnat in sant. In urma testului, a reiesit ca soferul se afla sub influenta bauturilor alcoolice. "Accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate si, se pare, al unei depasiri neregulamentare. Soferul a fost testat cu alcooltestul si i-a iesit 1,11 pe aparat", au pus politistii. Impreuna cu soferul se mai aflau si parintii acestuia. Rodica Matei, in virsta de 69 de ani si Ivan Matei, in virsta de 71 de ani, ambii din Focsani, au fost raniti grav. La locul accidentului au ajuns doua echipaje ale ambulantei care au transportat ranitii la spital. "Echipa de patrulare formata din medicii bucuresteni a intervenit foarte repede la acest accident. Cind am ajuns noi victimele erau deja stabilizate. Cei trei pasageri aflati in autoturism au fost transportati la Spitalul Judetean, starea de sanatate a pasagerei Rodica Mateiu fiind mai grava. Ea prezinta traumatism cranio-cerebral acut deschis si o contuzie la nivelul capului. In prezent, victima se afla internata la Sectia Terapie Intensiva, starea de sanatate fiind ameliorata. Soferul era in stare de ebrietate si prezenta o luxatie la cot", ne-a spus dr. Simona Ionescu, medic ambulantier. Luni, politistii au avut de-a face cu un alt accident in care a fost implicat un vrincean domiciliat in Italia. Gheorghita Cimpoiesu a intrat cu masina abia adusa din Italia in gardul unui comisar de politie din Bolotesti. De altfel, potrivit politistilor, in fiecare august au loc multe accidente rutiere grave in care sint implicati vrincenii care se intorc in concediu din strainatate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.