Local

Ziliera batuta de colegul de munca

Liliana Nenciu
3 aug 2005 681 vizualizări
O ziliera care lucreaza la o ferma de linga Focsani a fost batuta cu bestialitate de un coleg de ferma.


Lacramioara Posteuca


O ziliera care lucreaza la o ferma de linga Focsani a fost batuta cu bestialitate de un coleg de ferma. Lacramioara Posteuca (40 ani) din Botosani povesteste, de pe patul de spital, cum un alt zilier a luat-o la bataie cu picioarele, din cauza ca nu a vrut sa intretina relatii sexuale cu el. "Eu lucrez ca ziliera la aceasta ferma de aproape un an de zile. Din primele zile cind am venit in Vrancea, el s-a dat la mine. Mereu imi vorbea urit, iar cind nu acceptam sa fac ce-mi cerea, ma lua la bataie. De aceasta data cind m-a batut nu mi-a mai cerut sa intretin relatii sexuale cu el. Era foarte beat, si mi-a spus de ce fac galagie prin ferma. Eu vroiam doar sa-l trezesc pe concubinul meu sa vina la masa. El a iesit din camera si a inceput sa dea cu picioarele in mine. Mi-a rupt coastele si mi-a desfigurat fata! Cea mai grava problema este faptul ca nu am asigurare medicala si nici bani sa-mi platesc spitalizarea", ne-a spus Lacramioara Posteuca. Inginerul care ii coordoneaza pe acesti zilieri nu i-a promis nimic femeii, ci doar a adus-o la spital. "Nu m-a intrebat nimic, m-a intrebat doar cine m-a batut, insa nu mi-a promis ca va lua vreo masura. Domnul inginer m-a adus la spital, insa de atunci nu s-a mai interesat nimeni de mine. As vrea macar sa ma ajute sa-l dau in judecata", a mai spus femeia. In prezent, victima este internata la sectia Chirurgie, fiind diagnosticata cu traumatism toracic, cranio-facial si abdominal.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.