Local

Accident din cauza neatentiei

Matei Bratu
1 aug 2005 951 vizualizări
Un barbat a fost ranit grav dupa ce masina pe care o conducea a fost implicata intr-un accident de circulatie.

Un barbat a fost ranit grav dupa ce masina pe care o conducea a fost implicata intr-un accident de circulatie. Simbata dimineata, in afara localitatii Bolotesti, Liviu Munteanu, in virsta de 27 ani, din Focsani, in timp ce conducea o autoutilitara Dacia, din directia Bolotesti - Vidra, din cauza nepastrarii distantei corespunzatoare fata de o caruta care circula pe acelasi sens de mers, a virat stinga pentru a evita impactul cu aceasta, a intrat pe contrasens si s-a lovit cu un autoturism Hyunday Galloper, condus regulamentar din sens opus de Marius Cirnu, in virsta de 36 ani, din comuna Urechesti. Politistii spun ca soferul Daciei, in incercarea de a evita coliziunea, a virat stinga si a pierdut controlul volanului, rasturnindu-se in afara partii carosabile. In urma impactului, Marius Cirnu a fost ranit grav. Victima a fost transportata la spital unde se afla sub supraveghere medicala.


A comis accident si a fugit

Un barbat a fost dat in urmarire deoarece a provocat un accident de circulatie si a parasit locul faptei. Simbata, politistii au fost anuntati de catre Anghel Grigore, din comuna Homocea, despre faptul ca, in timp ce se deplasa spre casa, impreuna cu sotia si nora lor, sotia sa Mariana Grigore, in virsta de 46 ani, a fost acrosata de un autoturism de culoare rosie caruia nu a putut sa-i retina numarul de inmatriculare deoarece era intuneric. Politistii spun ca soferul a coborit din autoturism si i-a apostrofat, dupa care si-a continuat deplasarea. La o zi dupa eveniment, femeia accidentata s-a simtit rau si a fost internata la Spitalul Adjud cu diagnosticul politraumatism prin accident rutier. In urma cercetarilor efectuate, politistii l-au identificat pe soferul fugar. Acesta este Costel Albei, in virsta de 23 de ani, din Homocea si nu poseda permis de conducere. Soferului i-a fost intocmit dosar penal.


Bataie intre zileri

Un barbat a fost batut de colegul de munca. Potrivit politiei, simbata noaptea, Neculai Dumitrache, de 45 de ani, din comuna vasluiana Iana, a fost lovit cu un fier in zona capului de Ioan Pricop, de 50 de ani. Cei doi lucrau la o ferma viticola de pe raza cartierului Unirea din orasul Odobesti si s-au luat la cearta din cauza consumului excesiv de bauturi alcoolice. Victima a fost transportata la spital unde medicii au diagnosticat-o cu fractura craniana prin agresiune. Cercetarile politiei continua si urmeaza, in functie de numarul zilelor de ingrijiri necesare pentru vindecare, sa se propuna masurile legale in acest caz.


Fetita inecata in Trotus

O fetita a murit inecata in timp ce era la scaldat cu fratii. Vineri dupa amiaza, Maria Hagiu, in virsta de 9 ani, din satul Copacesti, comuna Ruginesti, a plecat impreuna cu o sora si un frate, in virsta de 12 si respectiv 6 ani, sa se scalde in riul Trotus. Aici, cei trei copiii au intrat in apa, insa Maria nu a mai iesit. Trupul neinsufletit al copilei a fost scos la suprafata de localnici. In momentul producerii tragediei, parintii copiilor erau plecati la cimp, la munca.


Calcata de caruta

O femeie a fost calcata chiar de caruta pe care o conducea. Potrivit politiei, Maria Zaharia, in virsta de 50 ani, din satul Bogza, comuna Sihlea, in timp ce se deplasa cu caruta pe un drum satesc, din cauza unei defectiuni la atelaj, nu a mai putut controla caii si a fost aruncata din caruta. In deplasare, caruta a trecut peste trupul femeii. Victima a fost transportata la spital cu multiple traumatisme si fracturi costale.


Moarta in casa

O femeie, in virsta de 30 de ani, din Focsani a fost gasita moarta in casa, in stare avansata de putrefactie. Politistii au fost anuntati despre faptul ca Alina Savu, in virsta de 30 de ani, din Focsani, a fost gasita decedata in apartamentul sau. Anchetatorii care s-au deplasat la fata locului au stabilit ca femeia locuia singura si prezenta afectiuni pulmonare pentru care avea si certificat de handicap. Vecinii nu o mai vazusera pe femeie de mai multe zile si au observat lumina aprinsa in apartament. Cind au simtit miros de putrefactie, vecinii au escaladat balconul si au intrat in interior, unde au gasit cadavrul. Politistii spun ca asteapta necropsia care sa duca la stablirea cauzelor mortii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.