Local

Andrei Dulgheru este noul director al Casei de Sanatate

Liliana Nenciu
1 aug 2005 632 vizualizări
Directorul interimar Daniel Stoica va fi medicul sef al institutiei

Democratul Andrei Dulgheru a cistigat concursul pentru ocuparea functiei de director al Casei de Asigurari de Sanatate Vrancea. "Deocamdata nu am fost numit oficial, abia astazi (vineri- n.r.) am sunat la CNAS sa intreb daca am luat concursul, iar raspunsul a fost afirmativ. Mi-au spus ca nota obtinuta imi va fi trimisa la CAS Vrancea, luni, prin fax. Oricum, ma asteptam la acest raspuns, deoarece la proba scrisa trebuia sa obtii cel putin nota 7, ca sa poti merge mai departe la proba orala. Eu am sustinut proba orala, iar cei din comisie s-au aratat incintati. Nu stiu de unde a intervenit aceasta noua regula ca, pentru a ocupa functia de director al CAS, trebuie sa ai studii economice sau medicale. O sa demonstrez tuturor ca am experienta in domeniul managerial, iar in ceea ce priveste CAS, nu sint strain de situatie deoarece, timp de doi ani de zile, am fost in Consiliul de Administratie al CAS Vrancea. In functia de director voi intra peste doua saptamini, conform Codului Muncii", a declarat inginerul Andrei Dulgheru. Directorul interimar al CAS, medicul Daniel Stoica, a cistigat la rindul sau concursul pentru postul de director executiv adjunct- medic sef al institutiei. Aceasta a obtinut in urma sustinerii probei scrise si a interviului 93,7 puncte din 100 posibile. Examenul a fost sustinut cu o comisie formata din reprezentantii Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si cei ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatatate in perioada 25-27 iulie. Postul de medic sef al CAS este echivalent cu cel de director medical prevazut in vechea organigrama. "Ca noutate, medicul sef are in subordine trei departamente: cel de acreditare, cel de programe de sanatate si cel de prognoze si programe. Astept ca in zilele urmatoare sa predau conducerea CAS Vrancea noului director, cu care sper sa am o colaborare foarte buna", a declarat medicul Daniela Stoica. Pina la numirea oficiala in functie a noului director Andrei Dulgheru, Daniela Stoica va asigura interimatul la conducerea CAS Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.