Local

Pilotii isi vor sarbatori ziua printre sinistrati

Silvia Vrînceanu Nichita
20 iul 2005 727 vizualizări
Pilotii Unitatii Speciale de Aviatie a Ministerului Administratiei si Internelor isi vor sarbatori ziua in misiune, printre sinistrati.

Pilotii Unitatii Speciale de Aviatie a Ministerului Administratiei si Internelor isi vor sarbatori ziua in misiune, printre sinistrati. Desi astazi, de Sfintul Ilie, este Ziua Aviatiei, prioritare vor fi tot misiunile de interventie la inundatii. Pilotii si toate cadrele militare vor trebui sa intervina pina la incetarea cauzelor si inlaturarea efectelor produse de viituri, atit prin transportul si distribuirea de alimente si apa potabila, prin transportul banilor pentru pensii, cit si prin actiuni de consolidare a digurilor, reabilitare a infrastructurii si cailor de comunicatii rutiere. Ieri, detasamente de militari actionau cu cinci elicoptere in zonele calamitate. "Este nevoie de noi aici si nu vom pleca. Am vazut in Vrancea ce n-am vazut in viata mea. Uitati-va ce noroi este in aer!", ne-a spus comandorul Romeo Eugen Lupu, in timp ce arata spre burta elicopterului, acoperita cu noroi. De mai bine de o saptamina, pilotii Unitatii Speciale de Aviatie nu s-au mai intors acasa, salvind numai in Vrancea mii de vieti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.